fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Svet

Šarapova potrdila konec zveze z Vujačićem

Deli na:
Šarapova potrdila konec zveze z Vujačićem

Foto: Reuters

Bolj kot tenis je v središču zanimanja medijev onstran velike luže konec romantičnega razmerja slovenskega košarkarja Saše Vujačića in ruske teniške zvezdnice Marije Šarapove. Tretja teniška igralka sveta je po gladki zmagi v 3. krogu OP ZDA proti Američanki Mallory Burdette s 6:1, 6:1 potešila novinarsko radovednost tudi o tem vprašanju.

Štirikratna zmagovalka turnirjev za grand slam in ena izmed osrednjih favoritinj za naslov tudi na letošnjem odprtem prvenstvu ZDA v tenisu v New Yorku je potrdila, da že od konca pomladi z Vujačićem nista več par.

"Čakala sem pravzaprav, da mi nekdo zastavi to vprašanje, ampak nihče me doslej o tem neposredno ni vprašal. Pri obeh, lahko rečem, da je šlo za zahtevno odločitev. Moram reči, da sva se vedno, ves čas, ko sva bila par, zelo spoštovala. Še vedno bi rada, da ostaneva prijatelja. Skupaj sva preživela nekaj krasnih let," je dejala Šarapova, ki je kot razlog za konec zveze omenila veliko neskladje v poklicnih poteh in urnikih, potem ko se je Vujačić iz ZDA preselil v Turčijo. "Zaradi različnih urnikov se je bilo zelo težko videti. Po odhodu v Turčijo ni mogel več toliko potovati. Ko je bil v Turčiji, ni bil v deset mesecih niti enkrat doma, kar je bilo zelo težko," je razloge za razhod omenila Šarapova.

loading...
Loading...