padavine, radarska, 16.8. Svet24.si

Nevihta se je iztrošila pred slovensko Obalo

hrvaška vojska, mig-21 Svet24.si

Hrvaška MiG-a prestregla letalo, ki je bilo na ...

15-pacnik vila-pl Necenzurirano

Tožilstvo želi zaseči bogataševo vilo na Bledu

slavko kmetic 2018 sta Reporter.si

Spolni predator iz dvigala: Slavko Kmetič, ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

anne-heche Odkrito.si

20-letni sin uničen od žalosti

maribor Ekipa24.si

Joj, kakšen udarec! Evropski tekmec Maribora z ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Šarapova na ultrazvoku zaradi »nosečnosti« - nazadnje le trebušni virus

Deli na:
Šarapova na ultrazvoku zaradi »nosečnosti« - nazadnje le trebušni virus

Foto: Reuters

Rusinja Marija Šarapova je v prvem krogu teniškega turnirja za grand slam v New Yorku po 67 minutah "odpihnila" Madžarko Melindo Czink s 6:2 in 6:2, po dvoboju pa je novinarje bolj kot zmaga zanimalo privatno življenje prvouvrščene s Forbesovega seznama najbolje plačanih športnic in od leta 2010 zaročenke slovenskega košarkarja Saše Vujačiča.

Šarapova je namreč odigrala šele svoj prvi dvoboj po olimpijskem finalu v Londonu, ko je nosilko ruske zastave na odprtju OI ugnala Američanka Serena Williams. Zaradi trebušnega virusa je morala izpustiti pripravljalna turnirja v Montrealu in Cincinnatiju. "Bila sem pri zdravnikih na seriji testiranj, tudi na ultrazvoku. Bolečine so bile res hude. Zdravniki pa so mi dejali, da sem dobro in da nisem noseča. Nato sem v šali dejala: 'Dobro, mi lahko sedaj vrnete denar?'" je pojasnila Šarapova.

"Milim pa, da se je iz vsega skupaj naredila drama, veliko večja, kot je bila v resnici. Ni pa bilo prijetno. Ko sem prišla v Montreal, sem imela ob koncu dneva občutek, kot da imam v trebuhu kašnega hrošča. Počasi pa sem se vendarle pozdravila in začela jesti kot običajna Marija. Sedaj sem dobro."Šarapova, ki je letos osvojila odprto prvenstvo Francije in s tem zaokrožila zmage na vseh štirih turnirjih za grand slam, je ponovno zanikala, da bi z Vujačičem novembra letos v Carigradu načrtovala poroko. "Nimam načrtovane poroke novembra. To ni res in preprosto ne morem verjeti, da lahko kdo verjame takim izmišljotinam."

Ruska plavolasa lepotica je v letu dni zaslužila 5,1 milijona iz teniških nagradnih skladov, 22 milijonov pa iz sponzorskih pogodb in drugih marketinških dogovorov. Dobila je tudi nov avtomobil audi, ki jih namenili ruskim dobitnikom olimpijskih medalj. "Moj oče mi ga je ukradel," je v šali dejala in dodala: "Jaz sem dobila medaljo, on pa avtomobil. Tega je veliko težje pripeljati iz Rusije, kot pa medaljo." Njen oče Jurij je bil ključen za njen teniški razvoj, saj je z njo leta 1995 odpotoval na Florido, kjer so jo sprejeli na teniško akademijo Nicka Bollettierija.