Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Pijana Slovenka, ki je grizla in brcala hrvaške policiste, je zvezdnica resničnostnih šovov Aneta (FOTO)

Deli na:
Pijana Slovenka, ki je grizla in brcala hrvaške policiste, je zvezdnica resničnostnih šovov Aneta (FOTO)

Aneta Andollini v času nastopanja v Kmetiji. - Foto: Pop TV

Policija v Poreču je kazensko ovadila 34-letno slovensko državljanko zaradi napada na policista, ki sta bila v napadu lažje poškodovana. Dogodek se je zgodil v soboto, potem ko je ženska povzročila prometno nesrečo, v kateri je bila lažje poškodovana njena sopotnica, 31-letna slovenska državljanka.

Hrvaški kriminalisti so med preiskavo ugotovili, da je 34-letnica v soboto okoli 18. ure v Poreču vozila osebni avtomobil znamke peugeot s slovensko registracijo. Na enem od krožnih križišč je zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom avtomobila trčila v avtomobil puljske registracije, ki ga je vozil 57-letni hrvaški državljan.

Zaradi močnega trka je peugeot končal na prometnem otoku, kjer je udaril v prometni znak. V nesreči je bila lažje poškodovana potnica iz peugeota, 31-letna slovenska državljanka, je objavila policijska uprava istrske županije.


Kot so dodali, je 34-letnica po povzročitvi nesreče začela vpiti na policiste in jih zmerjati. Zavrnila je preizkus z alkotestom ter ni spoštovala navodil policistov. Potem ko se je začela odmikati od policijskega avtomobila, so hrvaški policisti uporabili sredstva prisile.

Ženska se je uprla ter pljunila v enega od policistov in ga ugriznila v ščitnik na nogi, medtem ko je drugega udarila z nogo v glavo. Ves čas je vpila in grozila policistom s smrtjo, je policija s sedežem v Pulju opisala dogodek na svoji spletni strani.

Foto: Revija Zarja - Aneta Andollini

Po poročanju hrvaških medijev gre za Aneto Andollini, nekdanjo tekmovalko v resničnostnih šovih Survivor in Kmetija. Po nastopu v Kmetiji se je slekla za Playboy. Na njeno vzkipljivost so postali pozorni že gledalci obeh oddaj, v katerih je nastopila.

Kot so dodali na policiji, sta bila v napadu lažje poškodovana dva policista. Slovensko državljanko so kazensko ovadili zaradi napada na policiste ter zaradi povzročitve prometne nesreče.