ana-tavčar-pirkovič Dobra karma

Na najbolj žaljive kritike televizijska ...

2_manca špik Svet24.si

Manca Špik zaradi hčerke obiskuje psihoterapevta

karl erjavec pl1 Reporter.si

Rešitelj s političnega smetišča: Odpisani Karl...

prodajalec kostanjev, maroni, zurich Svet24.si

Konec oktobra podobno kot v Sloveniji! Toda Švica...

20180521-00861791 Necenzurirano

Kaj je igra Karla Erjavca? In zakaj se Janša boji...

Sharon Stone Odkrito.si

62? Vau!

tanja-bošković Odkrito.si

Nekoč so ji ležali pred nogami, danes je lačna.

Svet

Melania pokazala zobe in dala vedeti, da se ne bo pustila pregnati iz Bele hiše

Deli na:
Melania pokazala zobe in dala vedeti, da se ne bo pustila pregnati iz Bele hiše

Melania Trump - Foto: Profimedia

Prva dama ZDA Melania Trump se je teden dni pred predsedniškimi volitvami v ZDA pojavila na zborovanju privržencev predsednika Donalda Trumpa v Atglenu v zvezni državi Pennsylvania in v govoru napadla demokratskega izzivalca Joeja Bidna.

Biden je redno kritičen do odziva ameriškega predsednika Donalda Trumpa na koronavirusno krizo. Zdaj mu je Melania poskušala vrniti: "Predlaga, da bi se bolje odnesel," je dejala prva dama. "Američani lahko pogledajo, kaj je Joe Biden naredil v 36 letih v kongresu in v osmih letih na položaju podpredsednika, ter presodijo, ali bo končno kaj naredil za ameriško ljudstvo."

Te volitve niso pomembne samo za prihodnja štiri leta, je opozorila Melania. Bidnova politika in socialistična agenda bosta Ameriko uničili, je bila ostra.  

Melania se je množici podpornikov še zahvalila za podporo v času, ko je zbolela za covidom-19. "Zdaj se počutiva veliko bolje, zahvaljujoč zdravemu življenju in nekaterim čudovitim terapevtskim možnostim, ki so na voljo v naši državi."

O Donaldu je prva dama dejala, da ima včasih pomisleke glede moževega sloga komuniciranja. "Ne strinjam se vselej z načinom, na katerega pove stvari." Opazka je izzvala smeh množice. Je pa dodala, da je njen mož borec, ki se bo vsak dan boril za svoje ljudi.

Loading...