Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Melania pokazala zobe in dala vedeti, da se ne bo pustila pregnati iz Bele hiše

Deli na:
Melania pokazala zobe in dala vedeti, da se ne bo pustila pregnati iz Bele hiše

Melania Trump - Foto: Profimedia

Prva dama ZDA Melania Trump se je teden dni pred predsedniškimi volitvami v ZDA pojavila na zborovanju privržencev predsednika Donalda Trumpa v Atglenu v zvezni državi Pennsylvania in v govoru napadla demokratskega izzivalca Joeja Bidna.

Biden je redno kritičen do odziva ameriškega predsednika Donalda Trumpa na koronavirusno krizo. Zdaj mu je Melania poskušala vrniti: "Predlaga, da bi se bolje odnesel," je dejala prva dama. "Američani lahko pogledajo, kaj je Joe Biden naredil v 36 letih v kongresu in v osmih letih na položaju podpredsednika, ter presodijo, ali bo končno kaj naredil za ameriško ljudstvo."

Te volitve niso pomembne samo za prihodnja štiri leta, je opozorila Melania. Bidnova politika in socialistična agenda bosta Ameriko uničili, je bila ostra.  

Melania se je množici podpornikov še zahvalila za podporo v času, ko je zbolela za covidom-19. "Zdaj se počutiva veliko bolje, zahvaljujoč zdravemu življenju in nekaterim čudovitim terapevtskim možnostim, ki so na voljo v naši državi."

O Donaldu je prva dama dejala, da ima včasih pomisleke glede moževega sloga komuniciranja. "Ne strinjam se vselej z načinom, na katerega pove stvari." Opazka je izzvala smeh množice. Je pa dodala, da je njen mož borec, ki se bo vsak dan boril za svoje ljudi.