palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Medicinska sestra v Italiji naj bi ubila skoraj 40 bolnikov

Deli na:
Medicinska sestra v Italiji naj bi ubila skoraj 40 bolnikov

Foto: Reuters

V kraju Lugo na severu Italije so aretirali medicinsko sestro, ki naj bi ubila najmanj 38 bolnikov - predvsem take, s katerimi je bilo zelo veliko dela ali pa so imeli zelo zahtevne sorodnike, ki so ji šli na živce. Pri osumljenki naj bi našli celo t.i. selfie, na katerem z dvignjenim palcem stoji pred nekim mrtvim bolnikom.

olicija je 42-letno medicinsko sestro najprej osumila zaradi smrti 78-letne bolnice, ki so jo v bolnišnico pripeljali zaradi nekega lažjega obolenja. Ker je iz neznanega vzroka naenkrat umrla, so izvedli obdukcijo in ugotovili, da ji je nekdo vbrizgal substanco, ki sproži srčni zastoj in katere sledi v krvi že po nekaj dneh izginejo.

Kasnejša preiskava je potrdila, da je medicinska sestra verjetno odgovorna za smrt še skoraj 40 drugih bolnikov. Za deset primerov so v več mesecih preiskave doslej zbrali dovolj dokazov, da so jo aretirali.

Kot poroča nemška tiskovna agencij dpa, naj bi morilko izdala "statistična anomalija", saj je bila stopnja smrtnosti na njenem oddelku močno nad povprečjem. V drugem koraku so smrti povezali z delovnimi izmenami, ko je za bolnike skrbela ona.

Sestra se je sicer v ponedeljek zvečer, ko so jo privedli pred preiskovalnega sodnika, branila, da je žrtev zarote in da ni kriva ničesar.