malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Svet

Komik svetuje Melanii: Končaj vladavino strahu in daj Trumpa na čevelj (VIDEO)

Deli na:
Komik svetuje Melanii: Končaj vladavino strahu in daj Trumpa na čevelj (VIDEO)

Foto: YouTube - Komik Bill Maher Melaniia svetuje, naj pusti Trumpa.

Melania Trump mora storiti to, kar je storilo na ducate stavb po svetu in se znebiti Trumpovega imena, meni ameriški komik Bill Maher

Več kot ducat republikanskih izzivalcev je skušalo ustaviti Trumpa, Hillary Clinton ga ni mogla ustaviti, prav tako ne republikanski kritiki ali Rober Mueller, našteje Maher neuspešne grožnje Trumpu. »Ga sploh lahko kdo ustavi, sprašuje politično nekorektni komik v svoji oddaji na televiziji HBO.

»Ja, Melania,« je njegov odgovor. Ženske imajo moč ultimata, pravi  Maher, in moške lahko prisilijo, da spremenijo svoje uničevalno obnašanje. Lahko jim zagrozijo, da jih bodo zapustile, da jih bodo javno ponižale ali pa jih bodo v postelji ignorirale, našteje orožja v arzenalu žensk.

Kot primer navede antično igro Lizistrato, v kateri ženske moškim odrečejo seks in tako končajo vojno. »Melania, svet te potrebuje,«, pozove Maher Melanio. »Če ga pustiš zaradi drugega moškega, še posebej, če bo to Mehičan, bi se morda sam od sebe sesedel,« se v videu šali komik, občinstvo v studiu pa se glasno krohota.


Melania, ti lahko končaš to vladavino strahu, pravi Maher in prvi dami svetuje, naj Trumpa zapusti. »Vemo, da to hočeš,« nadaljuje: »Tvoje nezadovoljstvo je očitno. Preziraš njegove srhljive majhne opičje prste, ki se dotikajo tvoje dlani.«Znebi se ga, za vselej odrini njegovo roko, svetuje Maher Melanii. Tako bo konec javnih ponižanj kot ob posnetku, v katerem se Trumo hvali z grabljenjem žensk za mednožje, ali afer s pornozvezdnicami, našteva argumente, zakaj naj ga pusti. »Reci mu 'zapuščam te in najin otrok gre z menoj' in videla boš, kako bo šokiran. 'Otroka imava?'«

Ker ločitev ni lahka, bi Melania po Maherjevem mnenju potrebovala oporo prijateljice, ki bi sledila njenemu zgledu. Za primer da Jerry Hall, »še eno nekdanjo manekenko, poročeno s super bogato republikansko pošastjo«.

Hallova,  nekdanja žena Micah Jaggerja, je namreč danes soproga medijskega mogula Ruperta Murdocha, lastnika televizije Fox News, po Maherjevem mnenju pa imata ženski veliko skupnega – njuna moža uničujeta svet, pravi komik.

Loading...