fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

zabava, bar, klub, alkohol, žur, ženske, Svet24.si

V tem baru ženske z več kilogrami dobijo več ...

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

Svet

Grozljivi razlog za pokol mormonskih otrok in žensk

Deli na:
Grozljivi razlog za pokol mormonskih otrok in žensk

V masakru je življenje izgubila mati in njeni štirje otroci. - Foto: Facebook

Mehiška policija je sporočila, da je v kraju Agua Prieta ob meji z Arizono aretirala osumljenca za ponedeljkov pokol treh žensk in šestih otrok iz skupnosti ameriških mormonov v mehiški Colonii LeBaron, ki se nahaja v mehiški zvezni državi Chihuahua ob meji z ZDA.

Osumljenca so ujeli v športnem terencu, kjer sta bila poleg več kosov strelnega orožja tudi dva zvezana talca. Krvavi zločin je na žalost nekaj vsakdanjega za Mehiko, kjer se spopadajo mamilarske tolpe za nadzor nad dobičkonosno prodajo prepovedanih mamil v ZDA.

Ponedeljkov zločin pa bolj kot podobni odmeva, ker so bili pobiti ženske in otroci, ob tem pa še državljani ZDA. Policija sumi, da je mamilarska tolpa zamenjala konvoj športnih terencev z ženskami in otroki za konvoj konkurenčne tolpe.

Vendar pa bi lahko napaka postala jasna v trenutku, ko so ženske izstopile iz avtomobilov z dvignjenimi rokami ter se identificirale. Pokol je preživelo osem otrok, ki so se poskrili v grmovju. Starejši so se podali več kot 20 kilometrov stran po pomoč, mlajše pa so skrili v grmovje in jim zabičali, naj se ne premaknejo od tam.

Ameriški predsednik Donald Trump je zaradi odmevnosti zločina Mehiki ponudil pomoč pri vodenju vojne proti mamilom, kar je mehiški predsednik Andres Manuel Lopez Obrador vljudno zavrnil. Obrador je dejal, da je najslabša izbira prav vojna, ki so jo v preteklosti že razglasili in ni delovalo.

Ne bo delovalo, dokler bo proizvodnja in trgovina z mamili prinašala milijarde dolarjev dobička s prodajo na trgu ZDA. Američani se radi omamljajo, Mehičani pa so več kot pripravljeni, da jim pri tem pomagajo.

loading...
Loading...