stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Facebook obupal nad svojo e-poštno storitvijo

Deli na:
Facebook obupal nad svojo e-poštno storitvijo

Ameriški spletni velikan Facebook je obupal nad svojo e-poštno storitvijo. Večina uporabnikov največjega spletnega družbenega omrežja na svetu namreč ni uporabljala e-poštnih naslovov, ki jim jih je ponudil Facebook, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Podjetje je e-poštno storitev uvedlo leta 2010, a z njo ni prepričalo večine od več kot 1,2 milijarde uporabnikov družbenega omrežja, da bi opustili svoje obstoječe e-poštne račune in začeli uporabljati Facebookovo e-pošto.

Facebook zato zdaj obvešča uporabnike, ki uporabljajo e-poštne naslove @facebook.com, o spremembi storitve. Ko jim bo nekdo poslal sporočilo na naslov @facebook.com, se sporočilo ne bo več samodejno posredovalo v predal za sporočila na Facebooku, temveč v njihov primarni e-poštni predal. Uporabniki sicer imajo možnost izklopiti to prepošiljanje.

Do te novice prihaja le nekaj dni za tistim, ko je Facebook najavil 19 milijard dolarjev vreden nakup družbenega omrežja Whatsapp. Slednje ima več kot 450 milijonov uporabnikov, priljubljeno pa je zlati med mladimi uporabniki pametnih mobilnikov za pošiljanje besedil, fotografij, video in tonskih posnetkov.