profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Bivša žena egiptovskega ugrabitelja: Mož je bil nasilnež, zakon je bil nočna mora

Deli na:
Bivša žena egiptovskega ugrabitelja: Mož je bil nasilnež, zakon je bil nočna mora

Foto: Twitter

Ciprska bivša soproga Egipčana, ki je v torek v domovini ugrabil letalo in ga prisilil k pristanku v Larnaki pod pretvezo, da se želi z njo znova srečati, je danes razkrila, da je bil zakon z ugrabiteljem nočna mora. Bivši soprog po njenih besedah vse od ločitve tudi ni pokazal nobenega interesa zanjo ali njune otroke.

Marina Parasču je za ciprski časnik Filelefteros povedala, da je Egipčana Seifa al Dina Mustafo (foto desno ob britanskem talcu Benu Innesu) srečala na otoku, ko ji je bilo komaj 18 let, njemu pa 26. Pet let zakona z njim je označila za temna leta svojega življenja. Razšla sta se leta 1990.

Kot je dejala, je večina medijev ugrabitev letala predstavila kot romantično zgodbo moškega, ki se želi znova zbližati z odtujeno ženo. "A to ne bi moglo biti dlje od resnice. Bili bi drugačnega mnenja, če bi vedeli, kakšna je resnica. To je bilo pet črnih let," je poudarila Ciprčanka.

Dejala je, da je bil njen bivši mož, ki je sedaj v policijskem pridržanju, nasilen, da je zlorabljal njo in njune tri otroke, da ni želel delati in da je užival mamila. Po ločitvi se ni menil ne zanjo ne za njune otroke - eden izmed trojice je po ločitvi umrl v nesreči.

Parsčujevo so med torkovo šesturno dramo, ki se je končala s predajo Egipčana, policisti pripeljali na letališče v Larnaki. Kot je poudarila, je bila tam zgolj za to, da je potrdila identiteto bivšega soproga.

58-letnega Mustafo bremenijo uporabe lažnega pasu z eksplozivom, s katerim je letalo s 55 potniki na krovu, ki je bilo na poti iz Aleksandrije v Kairo, prisil v preusmeritev in pristanek na Cipru. Grozijo mu obtožbe za ugrabitev letala in ljudi, brezvestno in grozeče obnašanje ter kršitve protiteroristične zakonodaje. Od srede je v priporu, ki lahko traja osem dni. Egipt je od Cipra zahteval njegovo izročitev.