pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Kdo je kriv, da bolniki v UKC Ljubljana zaradi ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Bizarni par: Vladimir Putin je menda v zvezi z Wendi Deng, bivšo ženo Ruperta Murdocha

Deli na:
Bizarni par: Vladimir Putin je menda v zvezi z Wendi Deng, bivšo ženo Ruperta Murdocha

Foto: Getty Images

Medijski mogotec Rupert Murdoch se je nedavno poročil z Jerry Hall, nekdanjo supermanekenko in bivšo ženo pevca skupine The Rolling Stones Micka Jaggerja. A ko gre za nove partnerje, utegne Murdochova prejšnja žena Wendi Deng bivšega soproga gladko posekati. Po poročanju ameriškega tabloida US Weekly naj bi bila Dengova namreč v romantičnem razmerju kar z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom.

US Weekly se sklicuje na govorice iz kuloarjev Washingtona, Evrope in Azije, o zvezi Putina in Dengove pa naj bi se menda govorilo že nekaj let. Neimenovani "insajder" je tabloidu dejal, da naj bi šlo za zelo resno razmerje.

Putin se je leta 2014 po tridesetih letih zakona ločil od žene Ljudmile, matere njegovih dveh hčera. Dengova se je leto prej ločila od Murdocha, šefa medijskega imperija News Corporation. Ruskega predsednika so sicer vrsto let povezovali s telovadko Alino Kabajevo, ki je po koncu športne kariere postala poslanka Putinove stranke in s katero naj bi imel ruski predsednik celo otroka.

Pravih dokazov o zvezi Putina in Dengove US Weekly seveda ni predložil in rekli bi, da gre za prvoaprilsko šalo, če ne bi tabloid zgodbe objavil že 31. marca. Še najbolj otipljiv "dokaz" je informacija, da je bila Dengova ta teden opažena med vkrcavanjem na jahto ruskega milijarderja Romana Abramoviča, ki je v kar dobrih odnosih s Putinom.

Če je Wendi res osvojila Vladimirjevo srce, potem je ruski predsednik v dobrih rokah. Tako ognjevito je namreč Wendi pred leti branila Ruperta, ki ga je med pričanjem v britanskem parlamentu s pito napadel komik: