Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Benigni o vrnitvi Berlusconija v politiko: Bog nam pomagaj

Deli na:
Benigni o vrnitvi Berlusconija v politiko: Bog nam pomagaj

Foto: Reuters

Italijanski igralec Roberto Benigni se je na svoj način ponorčeval iz napovedi Silvia Berlusconija, da bo znova kandidiral na volitvah. V televizijskem skeču je to označil za slabšo novico od apokalipse, ki so jo za ta petek napovedali Maji. "Vrnil se je. Bog nam pomagaj," je politično vrnitev Berlusconija še komentiral Benigni.

Režiser in igralec, ki si je svetovno slavo prislužil s tragikomičnim filmom Življenje je lepo, je v skeču še vzkliknil: "Ne morem verjeti. Spet nas je dobro potegnil. To je kot v grozljivki: Ko vse zgleda mirno, se pojavi morski pes, mumija, Godzilla!"

"Nič nima za izgubiti, saj je poskusil že vse - orgije, odvetnike, mladoletnice. Samo čas si plačuje," je ob zanj značilnih grimasah še povedal Benigni. Tehničnega premiera Maria Montija pa je povabil, naj se mu pridruži v oddaji in napove kandidaturo na volitvah, in to samo zato, da bi Berlusconiju vrgel polena pod noge. "Mario, naredi nam to uslugo," je dejal.

Monti sicer trenutno še razmišlja, ali bo kandidiral na volitvah. Berlusconi, ki je trikrat zasedel položaj premiera, pa je med drugim dejal, da bi se bil pripravljen umakniti, če bi na prihodnjih volitvah, predvidoma že februarja, kandidiral Monti, navaja francoska tiskovna agencija AFP.