Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Zasebno življenje predsednice: kdo je poleg soproga in sina najbližje Nataši Pirc Musar?

Deli na:
Zasebno življenje predsednice: kdo je poleg soproga in sina najbližje Nataši Pirc Musar?

Aleš Musar in Nataša Pirc Musar: kdo so, poleg seveda moža, še zaupniki predsednice države? - Foto: M24

Posebni dan v tednu. Ura je bila 18.30, in čeprav se je že temnilo, je bilo na cesti skozi Radomlje še vedno vse dovolj opazno, tudi prestižni BMW v sijoči črni barvi. Zapeljal je pred hišo s tablico Škrjančevo 1. Takoj ko je iz njega izstopila predsednica republike Nataša Pirc Musar, se je avto začel umikati z dvorišča in hipoma odpeljal v smeri proti Ljubljani.

Dvoriščna vrata so se zaprla, in predsednica republike Nataša Pirc Musar je izginila za hišnimi vrati svoje vile, v kateri je v predvolilnem času z namenom politične propagande gostila novinarje in znane medijske osebnosti.

Zdaj, ko je gospa predsednica in tako »absolutna javna osebnost,« ki s svojim obnašanjem spominja na Gospo ministrico iz zimzelene Nušićeve komedije, ji je vse odveč. Vsako spraševanje o njenem zasebnem življenju je zanjo nedopusten vdor v zasebnost.

Dejstvo je, da ima javnost pravico izvedeti, ali vse, kar je javno zatrjevala med predvolilno kampanjo, »pije vodo«. »Ali res živi tako idilično družinsko življenje v svoji vili, ki jo je med predvolilno kampanjo za portal Nepremagljiva.si poimenovala kot Vila Čira čara in »lepotico sredi vasi, ki se ji reče Radomlje?

Foto: Primož Lavre - "Vila Čira čara", dom predsednice države Nataše Pirc Musar v Radomljah.

V predvolilni kampanji je navajala, da ni jutranji tip in da je najbolj ustvarjalna ponoči. Kako drugačne so njene navade zdaj, ko je predsednica države? Ali tudi jutranje obveznosti usklajuje z obveznostmi svojega moža Aleša Musarja, ki kot njen uradni spremljevalec prejema 800 evrov mesečnega plačila. Zanemarljiv znesek zanj, kajti ravno na dan ženine prisege za predsednico države, je po poročanju necenzurirano.si prejel tri milijone za prodajo solastniškega deleža na zemljišču.

Kako je predsednica države povezana z domačim krajem Radomlje, kjer živi z družino že več kot dve desetletji, po mnenju domačinov? Kaj so vaščani povedali o vrtnih zabavah zakoncev Pirc Musar in kaj je o družabnih srečanjih s svojimi prijatelji povedala sama, ko še ni bila predsednica države?


Kaj sodi v njeno zbirateljsko strast in kaj je bilo mogoče videti v njeni vili, ki jo je razkazovala dvojici iz Nepremagljiva.si med lanskoletno predvolilno kampanjo?

Ali so v primeru predsednice republike uvedeni kakšni drugačni pristopi varovanja kot pri varovanju njenih predhodnikov? Ali je varovanje predsednice ves čas enako, tako v prostem času kot ob službenih obveznosti?

Kakšne so razlike med varovanjem predsednice republike in njenih družinskih članov, moža in sina?

Kaj je doslej znanega o Rusinji Viktoriji Krivolutskaji, njeni sotekmovalki in prijateljici, s katero je predsednica republike slavila na državnem prvenstvu v bovlingu?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24