Revija Reporter
Slovenija

Žan Nekrep: zahteva za objavo popravka

Reporter
5 3.022

20. jul. 2024 21:18 Osveženo: 2:53 / 21. 7. 2024

Deli na:

Žan Nekrep, mag. posl. ved, Mednarodno priznani predavatelj & Avtor več knjig

Facebook

V zvezi z vašim člankom, objavljenim dne 19. julija 2024, z naslovom "Nasedajo samo še osli: bleferske ideje samooklicanega slovenskega guruja Žana Nekrepa", zahtevam popravek zaradi neresničnih in zavajajočih informacij, ki so bile v njem objavljene.

Članek vsebuje naslednje neresnične informacije:



1. Navajanje nakupa cenenih in ničvrednih artiklov: V članku je navedeno, da kupujemo cenene in ničvredne artikle. To je neresnično. Vedno poudarjamo, da se kupuje kakovostne izdelke preko Alibabe, ki jih preverimo z inšpektorjem pred prodajo na Amazonu. Strankam zagotovimo celo naš direktni kontakt preverjenega inšpektorja iz Kitajske in Indije kar smo večkrat jasno povdarjali in je napisano v naši knjigi, tečaji, predstavljeno v webinarju in tudi video posnetkih.

2. Dropshipping: V članku je napačno navedeno, da gre za dropshipping. Pravilni izraz nakupa na Alibabi in prodaji na Amazonu je Amazon FBA. Avtorica jasno govori o nakupu na Alibabi in prodaji na Amazonu. To sploh ni dropshipping in je drugi poslovni model, ki se imenuje Amazon FBA. Pri tem poslovnem modelu ne drži, kar je avtorica napisala.

3. Neetično poslovanje in goljufanje kupcev: Članek navaja, da gre za neetično poslovanje in goljufanje kupcev. To ni res. Naše poslovanje je popolnoma zakonito in transparentno, kar vključuje tudi možnost vračila izdelkov na Amazonu ter vidne ocene izdelkov, ki jih kupci vidijo pred nakupom na spletni trgovini Amazon. Govorimo o prodaji na svetovno znani spletni trgovini, ki omogoča vračila izdelkov in jasno vidne ocene za vsak izdelek. Več kot polovica Američanov kupuje na Amazonu, ker mu zaupa in lahko preveri mnenja o izdelkih pred nakupom, jih vrne in mi govorimo o prodaji na ameriškem Amazonu, kjer je vse jasno vidno in transparentno.


4.Izjava "Resno nas čudi, da Žanu Nekrepu sploh še kdo nasede in naslov bleferske ideje: Te izjave in še mnogo drugih so neutemeljene in škodljive. Moje poslovanje je transparentno in temelji na zagotavljanju kakovostnih izdelkov in storitev.

Žan Nekrep
mag. posl. ved, Mednarodno priznani predavatelj & Avtor več knjig