nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Zadolženim Jankovićem na dražbi prodajajo premoženje

Deli na:
Zadolženim Jankovićem na dražbi prodajajo premoženje

Foto: Bobo

Del premoženja Jankovićevega podjetja Electa inženiring bo septembra bo zaradi dolgov septembra prodan na javni dražbi, poroča Požareport. Gre za dolg okoli 138 tisoč evrov (plus obresti in sodni stroški), ki jih Electa Inženiring dolguje družini Mitje Stolnika, enega od neplačanih podizvajalcev Electe pri gradnji apartmajskega naselja v Moravskih toplicah.

Dražba je razpisana za 19. september, naprodaj pa bo nepremičnina v Kamniku, ki je v lasti Electe Inženiringa. Gre sicer za že tretjo razpisano dražbo, vrednost nepremičnine je bila julija lani ocenjena na 80.156 evrov, prodajna cena na dražbi pa je 40.078,38 evrov.

Electa Inženiring, ki sta jo nekaj let vodila Jankovićeva sinova Damjan in Jure, je pred kratkim - z notarsko potezo vpisa zastavnih pravic - spet prišla v roke ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića. Požareport opozarja, da je bila PS zelo kritična do neplačevanja dolgov danes (še) neodvisnega poslanca Ivana Vogrina, tiho pa je, ko gre za Jankovića. Ta je, dodaja Požareport, v času, ko se je družinsko podjetje izogibalo vračilu dolga Stolniku, sinu Juretu nakazal 129 tisoč evrov za obnovo hiše v Grosuplju.