ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Slovenija

Vojna zakoncev Jelinčič: varnostniki zaman čakali na Moniko, Zmago najel selitveni servis, da izseli njene stvari (FOTO)

Deli na:
Vojna zakoncev Jelinčič: varnostniki zaman čakali na Moniko, Zmago najel selitveni servis, da izseli njene stvari (FOTO)

Foto: Gašper Petovar

Monika Zupanc Jelinčič naj bi danes popoldne prišla po obleke in druge stvari, ki jih je imela doma pri Zmagu Jelinčiču. Prvaka SNS ni bilo doma, je pa najel varnostnike, ki naj bi nadzorovali selitev njegove odtujene soproge. Te nazadnje ni bilo na spregled in varnostniki so odšli. Jelinčič je zdaj sam naročil selitveni servis, ki bo njene stvari preselil v skladišče.

Ker Jelinčiču ni bilo treba biti pri selitvi, ni čakal doma, je pa najel varnostnike, ki naj bi poskrbeli, da Monika Zupanc Jelinčič vzame le svoje stvari.

Monike Zupanc Jelinčič nazadnje ni bilo na spregled in varnostniki so odšli. Zmago Jelinčič pravi, da je presenečen in začuden, ker je ni bilo. Morda je ni bilo tudi zato, ker ji Pop TV ni zagotovila, da bo prišla snemat selitev, domneva predsednik SNS.

Ker nekdanje soproge ni bilo po njene stvari je Zmago Jelinčič sam naročil selitveni servis. Vse stvari Monike Zupanc Jelinčič bodo fotodokumentirali, jih spakirali in odpeljali v skladiščne prostore iz katerih bo Monika lahko odpeljala svoje stvari.

Jelinčič nam je povedal, da je želela njegova žena že včeraj zvečer priti po svoje stvari, a je vztrajal, da pride v času, ki ga je določilo sodišče, torej danes ob 15.00.

Zakonca se po 16 letih zakona, v katerem sta se jima rodili tudi dve hčerki, ločujeta. Za delitev premoženja se pravdata na sodišču, jedro spora je predvsem vila na Obali. Ta je napisana na Moniko, a Jelinčič vztraja, da je bila zgrajena zgolj z njegovim denarjem.

Prejšnji teden je Zmago Jelinčič novinarjem povedal, da naj bi z Moniko dosegla dogovor o skupnem skrbništvu nad hčerkama.

Loading...