feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Slovenija

Vojna zakoncev Jelinčič: varnostniki zaman čakali na Moniko, Zmago najel selitveni servis, da izseli njene stvari (FOTO)

Deli na:
Vojna zakoncev Jelinčič: varnostniki zaman čakali na Moniko, Zmago najel selitveni servis, da izseli njene stvari (FOTO)

Foto: Gašper Petovar

Monika Zupanc Jelinčič naj bi danes popoldne prišla po obleke in druge stvari, ki jih je imela doma pri Zmagu Jelinčiču. Prvaka SNS ni bilo doma, je pa najel varnostnike, ki naj bi nadzorovali selitev njegove odtujene soproge. Te nazadnje ni bilo na spregled in varnostniki so odšli. Jelinčič je zdaj sam naročil selitveni servis, ki bo njene stvari preselil v skladišče.

Ker Jelinčiču ni bilo treba biti pri selitvi, ni čakal doma, je pa najel varnostnike, ki naj bi poskrbeli, da Monika Zupanc Jelinčič vzame le svoje stvari.

Monike Zupanc Jelinčič nazadnje ni bilo na spregled in varnostniki so odšli. Zmago Jelinčič pravi, da je presenečen in začuden, ker je ni bilo. Morda je ni bilo tudi zato, ker ji Pop TV ni zagotovila, da bo prišla snemat selitev, domneva predsednik SNS.

Ker nekdanje soproge ni bilo po njene stvari je Zmago Jelinčič sam naročil selitveni servis. Vse stvari Monike Zupanc Jelinčič bodo fotodokumentirali, jih spakirali in odpeljali v skladiščne prostore iz katerih bo Monika lahko odpeljala svoje stvari.

Jelinčič nam je povedal, da je želela njegova žena že včeraj zvečer priti po svoje stvari, a je vztrajal, da pride v času, ki ga je določilo sodišče, torej danes ob 15.00.

Zakonca se po 16 letih zakona, v katerem sta se jima rodili tudi dve hčerki, ločujeta. Za delitev premoženja se pravdata na sodišču, jedro spora je predvsem vila na Obali. Ta je napisana na Moniko, a Jelinčič vztraja, da je bila zgrajena zgolj z njegovim denarjem.

Prejšnji teden je Zmago Jelinčič novinarjem povedal, da naj bi z Moniko dosegla dogovor o skupnem skrbništvu nad hčerkama.

loading...
Loading...