Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Video: Marcel Štefančič izziva Žerjava - menjali boste vse, ki jim ne zaupate?

Deli na:
Video: Marcel Štefančič izziva Žerjava - menjali boste vse, ki jim ne zaupate?

Marcel Štefančič je v zadnji oddaji Studio City gostil ministra za gospodarstvo Radovana Žerjava, a njun pogovor z gospodarstvom ni imel prave zveze. Začelo se je z vprašanjem, zakaj je vlada, ki pravi, da bo gospodarsko usmerjenena, na prvi seji menjala direktorja Sove in Urada za verske skupnosti. Štefančiča so zanimale predvsem menjave, ki naj bi jih opravila vlada.

Žerjav je zanikal, da bi obstajal spisek ljudi, ki naj bi jih zamenjali. Zanima pa me, je dejal, koliko ljudi je bilo zaposlenih po volitvah, "da ne bom rekel v prejšnjem tednu, v zadnjih dneh." To ni korektno v času, ko se bo  gledalo na vsak evro, je menil Žerjav.

Zamenjali boste vse tiste, ki jim ne zaupate, pa četudi bodo strokovni, je Štefančič nato izzval Žerjava. "Kdo pa je to rekel?" je odvrnil Žerjav, ki je vztrajal, da so bile obljube o racionalizaciji resorjev dane že pred volitvami z namenom varčevati.
 
Intervju je razkuril vsaj enega gledalca, ki je pogovor objavil na YouTube s komentarjem: "Tipična oddaja na RTV SLO v režiji Marcela , kjer dejstva ne pomenijo NIČ. Take oddaje so seveda možne samo ob izdatni podpori RDEČE struje na RTV SLO s prvo odgovorno osebo Ksenijo Horvat Petrovčič !! O gospodarstvu pa NIČ!"