nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Video: Katarina Kresal in bulmastifi v bizarnem predvolilnem oglasu

Deli na:
Video: Katarina Kresal in bulmastifi v bizarnem predvolilnem oglasu

Foto: Arhiv Reporterja

Katarina Kresal je žrtev brutalnih političnih nasprotnikov, ki niso izbirali sredstev, da bi odstranili preveč priljubljeno, uspešno in pošteno političarko, želi povedati nenavaden, že kar bizaren predvolilni videospot. Oglas, naslovljen Naprej! Ne glede na vse skuša pri gledalcu zbuditi simpatije za menda po krivem napadano in obrekovano Kresalovo - volite za žrtev, apelira na gledalca.

Vstopila je z namehom. Dekliško iskrenim in žensko svetlim, se uvodoma medi pripovedovalec v spotu, ki našteje glavne atribute Kresalove: pamet, iskrivost, lepoto, neposrednost, iskrenost.

Video hvali njene dosežke, a zna prav izpostaviti le zaključek zadeve z izbrisanimi. V videospotu nehote nastopa tudi Reporterjev kolumnist Boštjan M. Turk - uporabljen je posnetek iz oddaje Trenja o izbrisanih, v kateri sta nastopila tako Kresalova kot Turk. 
 
Takoj smo jo vzljubili, iskali smo in našli načine, da smo jo izbirali, slišimo ob posnetku Kresalove kot Janine Slovenke leta. "Nismo vedeli, da jo tako spravljamo v nevarnost, nismo razumeli, da je njena priljubljenost grožnja brutalni politiki ozkih interesov," obžaluje pripovedovalec.
 
V podporo ji v oglasu stopita Milena Zupančič: "Ko je prišla na drugo mesto v anketah priljubljenosti, so začeli z vsemi topovi streljati nanjo," in Branko Đurić - Đuro. "Meni se je zdelo strašno čudno, kaj zdaj naenkrat vsi bum bum, kaj se vsi spravljajo nanjo," se v videu čudi Đuro.