sebastjan novak 2 Odkrito.si

Razkrivamo! Obraz Planet TV brez službe živi v ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 26. marca

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

Isabella Cruise Svet24.si

Hči Toma Cruisea in Nicole Kidman rešila ...

leonida kolbl 9 Njena.si

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

Slovenija

Vedeževalci o 2019: Kokoš z zlatimi jajci in Šarčeva metla

Deli na:
Vedeževalci o 2019: Kokoš z zlatimi jajci in Šarčeva metla

Foto: Profimedia - Fotografija je simbolična.

Kdo ve koliko izrečenih napovedi za minulo leto se je uresničilo, o čem vse smo se pogovarjali in kaj vse smo si želeli. Zdaj, ko je leto naokoli, ni nič drugače in spet smo radovedni, kako se bo v prihodnje vrtel naš svet in skupaj z njim Slovenija.

Kaj vse nas bo doletelo, kako se bo zapletalo in razpletalo na političnem prizorišču? Za mnenje smo vprašali osebe, za katere velja, da znajo videti v prihodnost. Lahko jim verjamemo ali ne, zagotovo pa se ne bo zgodilo nič usodnega, če bomo izvedeli za katero izmed njihovih napovedi, ki jih bomo na to lahko spet preverili ob letu osorej.

V Sloveniji zadnja leta daleč najbolj pritegnejo pozornost videnja Elene Sofije Seničar, po narodnosti Rusinje. Lani je za Slovenske novice napovedala vzpon predsednika vlade Marjana Šarca.

Elena Sofija Seničar napoveduje, da bodo znanega politika v letu 2019 skušali zrušiti z izmišljenimi provokacijami, izbruhnili bodo odmevni seksualni škandali.

Vedeževalci napovedo, kaj v letu 2019 čaka Janeza Janšo, Milana Kučana, Angelo Merkel in druge znane domače in tuje politike.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

Loading...