serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. januarja

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

smeti3 Svet24.si

Smeti odvrgel na travnik, a pozabil na položnice

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

Slovenija

Vedeževalci o 2019: Kokoš z zlatimi jajci in Šarčeva metla

Deli na:
Vedeževalci o 2019: Kokoš z zlatimi jajci in Šarčeva metla

Foto: Profimedia - Fotografija je simbolična.

Kdo ve koliko izrečenih napovedi za minulo leto se je uresničilo, o čem vse smo se pogovarjali in kaj vse smo si želeli. Zdaj, ko je leto naokoli, ni nič drugače in spet smo radovedni, kako se bo v prihodnje vrtel naš svet in skupaj z njim Slovenija.

Kaj vse nas bo doletelo, kako se bo zapletalo in razpletalo na političnem prizorišču? Za mnenje smo vprašali osebe, za katere velja, da znajo videti v prihodnost. Lahko jim verjamemo ali ne, zagotovo pa se ne bo zgodilo nič usodnega, če bomo izvedeli za katero izmed njihovih napovedi, ki jih bomo na to lahko spet preverili ob letu osorej.

V Sloveniji zadnja leta daleč najbolj pritegnejo pozornost videnja Elene Sofije Seničar, po narodnosti Rusinje. Lani je za Slovenske novice napovedala vzpon predsednika vlade Marjana Šarca.

Elena Sofija Seničar napoveduje, da bodo znanega politika v letu 2019 skušali zrušiti z izmišljenimi provokacijami, izbruhnili bodo odmevni seksualni škandali.

Vedeževalci napovedo, kaj v letu 2019 čaka Janeza Janšo, Milana Kučana, Angelo Merkel in druge znane domače in tuje politike.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24