stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

V naraslem potoku pri Vranskem umrla 17-letnica

Deli na:
V naraslem potoku pri Vranskem umrla 17-letnica

Foto: Bobo

Zaradi močnega deževja in poplav je v zgodnjih jutranjih urah prišlo do tragične nesreče v bližini Vranskega. Narasli potok Bolska je odnesel del brežine in službeno vozilo, s katerim sta se sodelavca AMZS odpravljala na preventivno aktivnost. Po podatkih celjske policije je v nesreči umrlo 17-letno dekle z območja Žalca. Drugo osebo še iščejo.

Z iskanjem bodo gasilci in drugi sodelujoči danes nadaljevali vse dokler jim bodo pogoji to dopuščali. Če pogrešanega ne bodo našli, bodo z iskanjem nadaljevali v nedeljo, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Zaposleni Avto-moto zveze Slovenije se zahvaljujejo domačinom, prostovoljcem, gasilcem, policistom in vsem, ki so sodelovali v iskalni akciji ponesrečenih in izrekajo iskreno sožalje svojcem.

Celjski policisti so bili okoli 11. ure obveščeni, da so v potoku Bolska na območju Prekope našli prazno kombinirano vozilo. Po doslej zbranih podatkih je vozilo iz neznanega vzroka zapeljalo v potok. Okoliščine dogodka policisti intenzivno preiskujejo.

Takoj po prejetem obvestilu so na omenjenem območju organizirali iskalno akcija. Okoli 13. ure so na območju Kaple na vejevju v naraslem potoku našli truplo 17-letnega dekleta. Ker sta bili po do sedaj zbranih podatkih v vozilu najverjetneje dve osebi, se iskanje ob strugi potoka Bolska nadaljuje, so še sporočili policisti.

Policisti vse občane opozarjajo, naj se na območjih, kjer reke in potoki poplavljajo oz. se pričakujejo morebitne nove poplave, ne odpravljajo na pot, če to ni zelo nujno. Če bodo na pot odšli, pa policisti svetujejo pri vožnji izredno previdnost.