arnold-schwarzenegger Svet24.si

Foto: Arnold Schwarzenegger je v Berlinu prejel ...

cg_solska_prehrana_1 Svet24.si

Na črnem seznamu šolskih kuhinj so hrenovke, ...

brinovc201401 Necenzurirano

Kriminalisti preiskujejo sumljiva izplačila ...

IMG-4189 Reporter.si

Sta Aleksandar Vučić in Zoran Janković ...

pogacar Ekipa

Pogačarjev šef presenetil pred Slovenčevim ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

pogacar Ekipa

Nori prizori iz Kanade: Pogačar na zmagovalnem ...

Slovenija

Uroš Urbanija išče delavce, ki mu bodo čistili koče na Veliki Planini

Deli na:
Uroš Urbanija išče delavce, ki mu bodo čistili koče na Veliki Planini

Uroš Urbanija na Veliki planini - ko je videl, da ga snemajo, se mu je zelo mudilo oditi. - Foto: Primož Lavre

Uroš Urbanija, nekdanji šef Ukoma in sedanji odgovorni urednik informativne oddaje Planet 18, išče delavce za čiščenje in pripravo koč, ki jih oddaja na Veliki Planini.

Čeprav je Urbanija javnosti bolj znan kot medijski delavec, že vrsto let oddaja planinske koče na priljubljeni gori nad Kamnikom. Njegov nepremičninski imperij obsega že pet »chaletov«: Zlatica, Pehta, Resa, Gorenjka and Encijan.

Foto: Primož Lavre - Tabla, ki usmerja h kočam Urbanije na Veliki planini

Za vzdrževanje teh, še posebej v poletni sezoni, Urbanija, ki je sicer na polno zaposlen kot odgovorni urednik na Planet TV-ju, potrebuje pomoč. Nekoga torej, ki bo počistil za gosti in kočo pripravil za nove obiskovalce.

Z oglasom išče sodelavca/ko, ki se je pripravljen/a pridružiti ekipi njegove družbe Velika planina resort. Na redno zaposlitev sicer ne gre računati, Urbanijo zanimajo samo delavci s študentsko napotnico ali s. p.. Oglas je objavil tudi na facebooku, kjer pa komentarji niso bili najbolj prizanesljivi.

Saj bi koče počistil sam, a urejanje informativne oddaje terja celega človeka in Urbanija si ne more privoščiti, da bi sredi delovnega dne skočil na Veliko planino zamenjat posteljnino in očistiti sanitarije.

Donosni posli Uroša Urbanije na Veliki Planini: turistom oddaja planinske koče, zanje pa je plačal ...

To je lahko počel, dokler je direktoroval na TV Slovenija. Julija 2022 ga je naša ekipa odkrila pod Veliko planino, kjer je v avto tlačil vreče s posteljnino – to je počel komaj tri dni po imenovanju za direktorja nacionalne televizije.

Urbanija je bil, preden je postal direktor TV Slovenija in pred tem direktor urada za komuniciranje v Janševi vladi, urednik notranjepolitičnega uredništva in namestnik odgovornega urednika na Slovenski tiskovni agenciji, odgovorni urednik MMC RTVS in urednik informativne oddaje Danes na Planetu TV.