demi in ashton Svet24.si

Demi Moore o Ashtonu Kutcherju: "Prevaral me je in...

dennis rodman Svet24.si

Madonna mu je ponudila denar, da bi ji naredil ...

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zajtrk, ukc Svet24.si

Bolnica s celiakijo opozorila na neprimeren ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Helena Blagne pokazala, kako bo zapravila denar

ksenija Njena.si

Kmetijo je zapustila Ksenija

Slovenija

Trije vlomi in poškodovan avtomobil Lucije Ušaj v zadnjih dveh mesecih. Ali jo kdo ustrahuje zaradi politične dejavnosti?

Deli na:
Trije vlomi in poškodovan avtomobil Lucije Ušaj v zadnjih dveh mesecih. Ali jo kdo ustrahuje zaradi politične dejavnosti?

Foto: Primož Lavre - Lucija Šikovec Ušaj

»Hvala vsem, ki mi stojite ob strani. V dveh mesecih trije vlomi, pred tem nikoli nič, tudi to so metode ustrahovanja. Ko se boriš za resnico, je zanimivo. Da o dveh prerezanih gumah in razbitem vetrobranskem steklu, ne zgubljam besed,« je na tviterju zapisala Lucija Šikovec Ušaj, podpredsednica stranke Dom.

Ko se je včeraj z možem vrnila z dopusta, je opazila, da so v njeno stanovanje vlomili. Razen denarja ji niso nič odnesli. Toda v njeno stanovanje so vlomili tudi, preden je šla na dopust, dan po zadnjem sestanku na stranki.

Poleg tega so ji v istem času vlomili tudi v odvetniško pisarno, od koder je izginil denar za njihove stranke, tik preden bi prišle ponj. Hkrati so ji poškodovali avtomobil v odklenjeni garaži: prerezali so ji dve gumi in razbili vetrobransko steklo.

O vsem tem je obvestila policijo, ki je tudi opravila pregled. Prepričana je, da omenjeni vlomi niso naključje in da gre za ustrahovanje zaradi njene politične dejavnosti, saj se ji to pred tem ni dogajalo.

Svojemu madžarskemu prijatelju in mecenu je v bran stopil prvak SDS Janez Janša, ki se ob tem posmehuje nad spori v Domu: »Ne, zadnja ovira vendar Bernard in Lucija.«

Kot smo že poročali, se v Domovinski ligi dogaja veliko stvari, med drugim je počilo med podpredsednico Ušajevo in predsednikom Bernardom Brščičem, vendar pa to ni nujno povezano z omenjenimi vlomi.

Brščič se je nedavno na tviterju zgražal nad obiskom Merklove pri Orbanu: »Orbana so EPP sorošoidi na čelu z Merklovo lepo pacificirali, edina ovira proti pospešku afroarabske invazije Evrope ostaja Salvini. Ne bodo odnehali, dokler ne pade tudi ta zadnji pokončni mož.«

Svojemu madžarskemu prijatelju in mecenu je v bran stopil prvak SDS Janez Janša, ki se ob tem posmehuje nad spori v Domu: »Ne, zadnja ovira sta vendar Bernard in Lucija.«

loading...
Loading...