skala, jesenice na dolenjskem Svet24.si

Foto: Družini na brežiškem večerni mir skalila...

Vrtec igralnica otrok Svet24.si

Ministrstvo: Sprememba vrtčevskih normativov ...

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

lenart zavbi pl001 Reporter.si

Žavbi: Anže Logar je včasih zvenel kot Branko ...

padec omrzel Ekipa

Jasno je, kakšno je zdravstveno stanje mladega ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Slovenija

Tina Gaber grozi Janši in komaj čaka na ta dan ...

Deli na:
Tina Gaber grozi Janši in komaj čaka na ta dan ...

Tina Gaber - Foto: Instagram

Tina Gaber, partnerka premierja Goloba, je posnela nov podkast, tokrat na temo ljubezni, s sogovornikom Timotejem Strnadom, svetovalcem o romantičnih odnosih. Pripravlja pa že nov podkast o temi, ki se je očitno zelo veseli.

»Res pa čakam dan, ko bom posnela podkast o trolih,« je dejala Gabrova v objavi na instagramu. Zraven je pomenljivo pripela posnetek mahajočega Janeza Janše.

Ni prvič, da se je lotila prvaka SDS in njegove tovarne trolov. »Drži pa, da je 'klet na Trstenjakovi' svetlobna leta pred vsemi drugimi strankarskimi propagandnimi sistemi v Sloveniji. Vse ostale stranke so v primerjavi z njihovim ustrojem družbenih omrežij, portalov, forumov itd. popolne začetnice. Ocenjujem, da s svojo mrežo manipulirajo vsaj tristo tisoč Slovencev,« je marca izjavila za Mladino.

»Če pa vas trolanje zanima na poklicnem nivoju ima pa SDS zmeraj prosta delovna mesta. Možnosti za delo je več. Lahko direktno na Trstenjakovi, druga opcija je, da morda že delate kje v javni upravi, pa vam ostaja precej prostega časa, se lahko tudi pridružite ekipi. Tretja možnost, če ste pa res že izkušeni, dobite pa čisto svoj tviter profil, pa lahko cel dan pišete, kar želite,« je junija spet kritizirala propagandni stroj Janše in njegove stranke.