gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Takole se Žan Mahnič na Janševi TV greznici norčuje iz ljudi, ki jemljejo pomirjevala!

Deli na:
Takole se Žan Mahnič na Janševi TV greznici norčuje iz ljudi, ki jemljejo pomirjevala!

Foto: YouTube

»Dejali ste, če se lahko Šarec laže o svoji ljubici, zakaj ne bi njegova dekla o Janezu Janši. Citiram: Po končani točki je šla za 10 minut ven poročat Damirju, ta pa je naročil tovariš Helex članek. Koga ste s tem mislili? Je to gospod Kršinar z Reporterja?« je novinar Nove24TV Luka Svetina oktobra lani spraševal Žana Mahniča glede njegovega zapisa na tviterju, s katerim je komentiral moj članek o dogajanju na seji komisije za nadzor varnostnih služb.

Gre za znano zgodbo o znanki takratnega premierja Marjana Šarca, ki so jo zaposlili na Sovi, kot njegovo deklo pa je Mahnič žaljivo označil poslanko LMŠ Jerco Korče. Na podlagi njenega zapisa na tviterju in drugih zbranih informacij sem napisal članek o dogajanju na tej seji.

Mahnič je Svetini odgovoril: »Tako je. Videl sem, da krožijo neke slike tega novinarja Igorja Kršinarja, kako v roki drži škatlico tega helexa. To so neka pomirjevala oziroma zdravila za tiste, ki imajo psihične težave. Ne vem, ali Igor Kršinar to jemlje ali tega ne jemlje. Glede na to, kakšne članke piše, imam pač jaz svoje mnenje o tem, ali to jemlje ali ne jemlje ali morda jemlje tudi kaj drugega…«

Takratni poslanec SDS Mahnič, ki je po izvolitvi tretje vlade Janeza Janše postal državni sekretar v kabinetu predsednika vlade, je že dan prej delil (retvital) tvit anonimnega uporabnika oziroma uporabnice z imenom Joca, ki je o meni napisala pesmico in ob moji sliki priložila vrsto tablet s pripisom He-he-he, helex. Glede na to, da tvite tako imenovane Joce Mahnič večkrat deli, gre zelo verjetno za nekoga iz podmladka SDS.

Ko sem mesec in pol pozneje v Reporterju pisal o tovarni fake news iz kleti na Trstenjakovi 8, kjer se za svojimi anonimnimi profili skrivajo mladci iz vrst SDS, je Mahnič tvitnil: »Jaz imam tovarno na Trstenjakovi, Janez Janša pa kliniko v Avstraliji. Je Kršinor spet mešal viski in Helex?« Njegov zapis pa je nato delil še prvak SDS Janez Janša.

Mahnič me je tako razglasil za norca (Kršinor), alkoholika in tabletomana. Ne eno ne drugo ne tretje nisem, je pa zato Mahnič dokazal, da je največji primitivec in lažnivec med funkcionarji SDS, ki v svoji pasji zvestobi do aktualnega predsednika vlade ne izbira sredstev po blatenju kritikov.

Kot sem že zapisal v svojem prejšnjem spletnem prispevku, sem leta 2008 zaradi pritiskov na Magu moral na bolniško, kjer mi je zdravnica predpisala helex, ki sem ga jemal dva meseca.

Po več kot desetih letih pa so se pobalini iz vrst SDS vključno z Mahničem odločili, da me bodo s tem skušali diskreditirati. Pri tem je najbolj skrajno zavržno, da s tem žalijo vse ljudi, ki se soočajo z depresijo in drugimi psihičnimi težavami, med takimi ljudmi so lahko tudi volivci SDS.

Problematično pa je tudi omenjeno vprašanje »novinarja« Luke Svetine, saj so tudi med gledalci strankarske televizije SDS prav gotovo tudi ljudje, ki imajo psihične težave ali jemljejo tudi helex. Zato je žaljivo do njih. Seveda SDS ti ljudje ne zanimajo, razen takrat, ko jim na volitvah zagotovijo mastno plačane službe, njihovim manj pomembnim podrepnikom pa vsaj kariero strankarskega novinarja.

VIDEO (od 10.22 dalje)