franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Spremenljivo oblačno z možnostjo sneženja

Deli na:
Spremenljivo oblačno z možnostjo sneženja

Foto: Bobo

Danes bo spremenljivo oblačno, ponekod v notranjosti Slovenije bo občasno lahko rahlo snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -4 do -1, na Primorskem okoli 6 stopinj. Ponoči in jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -15, ob morju okoli -3, najvišje dnevne od -5 do -1, na Primorskem okoli 5 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo spremenljivo oblačno. Predvsem v krajih vzhodno in južno od nas bo ponekod rahlo snežilo, v Kvarnerju pa rahlo deževalo. Jutri bo delno jasno in ponekod po nižinah megleno.

Vremenska slika: Nad srednjo in vzhodno Evropo je ciklonsko območje. Oslabljena vremenska motnja bo danes ob višinskem severozahodnem vetru prešla Slovenijo.

Obeti: V sredo bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Ponekod po nižinah bo lahko večji del dneva megleno. V četrtek bo sprva precej jasno z zelo mrzlim jutrom, čez dan pa se bo oblačnost od zahoda povečala.

Napoved vpliva vremena na počutje: Nekateri bolezenski znaki bodo še okrepljeni, večini ljudi pa vreme ne bo povzročalo težav.