cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Sojenja ni bilo: Andrea Massi se je opravičil Maruši Ferk

Deli na:
Sojenja ni bilo: Andrea Massi se je opravičil Maruši Ferk

Foto: Bobo

Na kranjskem okrajnem sodišču bi se včeraj moralo začeti sojenje trenerju Andrei Massiju za grožnje, ki jih je leta 2012 v Schladmingu izrekel smučarki Maruši Ferk. Vendar sta se tik pred začetkom sojenja Massi in Ferkova pogodila in Ferkova je sprejela Massijevo opravičilo. Postopek na sodišču je bil s tem zaključen.

Alpska smučarka Ferkova in Massi, vodja samostojne ekipe slovenske šampionke Tine Maze in njen življenjski sopotnik, sta se pred včerajšnjim dnem tudi prek krovne Slovenske smučarske zveze že večkrat skušala dogovoriti glede dogodka, po katerem je Ferkova podala prijavo pristojnim organom. Massi je namreč na finalu svetovnega pokala v Schladmingu leta 2012 verbalno napadel Ferkovo in ji grozil. Ta je nato vložila tožbo za kaznivo dejanje grožnje, ki se po kazenskem zakoniku kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

Včeraj je sodnica kranjskega okrajnega sodišča Milena Turuk sprtima stranema dala še eno priložnost, da pred začetkom sojenja dosežeta dogovor. Ferkova in Massi sta se nato za zaprtimi vrati pogovorila in oznanila, da je Ferkova sprejela opravičilo. O podrobnostih dogovora nista govorila, znano pa je, da si bosta delila sodne stroške, ki so nastali.