nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Slovenec na Rabu z vodnim skuterjem zapeljal med kopalce

Deli na:
Slovenec na Rabu z vodnim skuterjem zapeljal med kopalce

Hrvaška policija je kaznovala 29-letnega slovenskega državljana s 1000 kunami (133 evrov) kazni, ker je v četrtek z vodnim skuterjem zapeljal med kopalce v morju pred plažo hotela Barbat na otoku Rabu, poroča danes tabloid 24 sata. Dodaja, da sta z vodnim skuterjem med kopalci zapeljala dva, a je enemu uspelo pobegniti.

Priče dogodka pravijo, da je bila dvojica v baru na plaži, preden sta se v četrtek okoli 19. ure odpravila z vodnima skuterjema med kopalce. Bila sta deset metrov od obale in sta se s ploviloma vrtela v krogu, pri čemer se nista ozirala niti na otroke, ki so bili v morju, navaja še časnik.

Divjanje voznikov vodnih skuterjev so opazili tudi hrvaški policisti. Po policijskih opozorilih, naj se ustavita, sta se oba podala v beg. Kmalu za tem pa se je eden od njiju znova vrnil med kopalce.

Na to so se odzvali tudi obiskovalci plaže, ki so pomagali policistom pri prijetju 29-letnega Slovenca, ki je medtem pustil vodni skuter in je skušal pobegniti po plaži.

Neodgovornega voznika plovila je policija privedla na policijski čoln. Potem ko so ga denarno kaznovali, je mirno vzel svoje stvari in odšel s plaže, je še poročal tabloid.