zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

S ceste v Sočo in v smrt

Deli na:
S ceste v Sočo in v smrt

Foto: Bobo

Med Solkanom in Plavami se je danes okoli 7. ure zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Po prvih ugotovitvah je 54-letni slovenski državljan s stalnim bivališčem v Italiji peljal s terenskim vozilom od Nove Gorice proti Plavam in iz neznanega vzroka zapeljal v Sočo ter umrl.

Kot so sporočili z novogoriške policijske uprave, je voznik v desnem ovinku iz neznanega vzroka zapeljal levo izven vozišča na manjše makadamsko parkirišče in nato po poraščeni brežini z manjšimi drevesi približno deset metrov pod cesto v reko Sočo. Vozilo je obstalo na levem boku do polovice v reki Soči tik ob brežini.

Voznika z območja Kanala ob Soči so našli mrtvega ob vozilu v reki. Na kraju nesreče so bili poleg policistov tudi reševalci Zdravstvenega doma Nova Gorica in novogoriški gasilci ter potapljači, ki so pregledali dno Soče v bližini vozila in zajezili odtekanje goriva iz vozila. Dežurna zdravnica je lahko le potrdila smrt voznika in odredila sanitarno obdukcijo. Vozilo so iz reke odstranili s pomočjo avtodvigala.

Zaradi nesreče je bila cesta za ves promet zaprta približno dve uri. Prometni policisti bodo v zvezi s prometno nesrečo obvestili novogoriško okrožno državno tožilstvo.

Letos so na območju PU Nova Gorica zaradi posledic prometnih nesreč umrle tri osebe, so še sporočili s policije.