Revija Reporter
Slovenija

Satirična oddaja Zlate Krašovec: Pospravljamo podstrešje

Zlata Krašovec

3. jan. 2012 6:16 Osveženo: 10:01 / 09. 8. 2017

Deli na:

»S pospravljenim podstrešjem namreč bolje vidimo, bolje slišimo in več razumemo,« zagotavlja ekipa, ki jo sestavljajo: Zlata Krašovec ter Bor in Lan Seušek.

Razlog za večino naših slabih odločitev je nepospravljeno 'podstrešje'. Dan za dnem nas okolica, zlasti mediji, zasipajo z najrazličnejšimi (dez)informacijami in tako nam nazadnje na podstrešju zmanjka prostora, da bi sploh še lahko samostojno razmišljali.

Potem pa je, kar je: Ker se iz preteklosti nič ne naučimo, jo moramo ponavljati kot farso in imamo še vedno bivšega predsednika …

Če se vam to ne zdi najbolj v redu, se nam lahko pridružite pri rednem tedenskem pospravljanju podstrešja, ki je dvanajst let potekalo na valovih Radia Ognjišče, zdaj pa se je preselilo na reporter.si.

NAPOVED 1. ODDAJE

Sredi decembra je predsednik države Danilo Türk obljubljal, da bomo okoli Sv. treh kraljev dobili vlado. Zdaj pa nekateri nergajo, da do takrat niti mandatarja ne bomo imeli. Očitek je pritlehen in neresničen: mandatarje imamo vsaj tri. To, da predsednik ne ve, koga naj bi predlagal, pa ne drži, saj vsi vemo, da točno ve, koga naj ne bi predlagal.

Zlata Prinašalka