kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Slovenija

Šarec izziva Janšo: V moji vladi se je vedelo, kdo pije in kdo plača!

Deli na:
Šarec izziva Janšo: V moji vladi se je vedelo, kdo pije in kdo plača!

Janez Janša in Marjan Šarec. - Foto: Primož Lavre

"Torej, jeseni bomo videli, kako finančno uspešna je ta vlada. Dokler zapravljaš presežek, ki ga je ustvaril nekdo drug, gre," je bivši premier in prvak LMŠ Marjan Šarec na Facebooku izzval vlado Janeza Janše.

"Letošnji rebalans mora biti v DZ do 1.septembra in takrat se bo pokazalo, koliko sploh imamo v državni malhi. Ocene so, da se primankljaj bliža dvema milijardama evrov," na Facebooku piše Šarec. Ministrstvo za finance je sicer včeraj sporočilo, da državni proračun v šestih mesecih beleži 1,9 milijarde evrov primanjkljaja.

"Vse pomoči, ki so jih doslej razdelili, bo treba nekoč vrniti," opominja Šarec in dodaja: "Ne slepimo se, da je kakšno kosilo brezplačno."

Obregnil se je tudi ob prenovo hotela Brdo, kjer se je Janševa vlada pohvalila, da je vrednost stroškov znižala s 40 na osem milijonov evrov. "Hkrati pa ne povedo, da bi v prejšnjem primeru šlo za novogradnjo (izveden je bil natečaj), v tem pa samo za obnovo. Pa tudi naša vlada ne bi dala 40 milijonov, ker smo razveljavili razpis, saj toliko denarja niti nismo imeli rezerviranega. Imeli smo 30 milijonov in nič več."

"To je samo eno izmed njihovih rokohitrstev, ki jih potem prekrivajo s propagando," je ob tem kritičen do Janševe vlade.

"Zdaj bo odvisno od njih, tako kot zdravstveno stanje državljanov in oskrbovancev DSO. Ni več možnosti kazanja na prejšnjo vlado," pravi Šarec, ki se ob tem pohvali: "V prejšnji vladi se je vedelo, kdo pije in kdo plača!"

Loading...