zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Sanjska služba pod Veliko Planino vabi kandidate s celega sveta

Deli na:
Sanjska služba pod Veliko Planino vabi kandidate s celega sveta

Foto: Bobo

Eco resort pod Veliko Planino, ki bo vrata odprl septembra, že danes vabi posameznike s celega sveta na edinstveno izkušnjo. Izmed kandidatov, ki bodo delili njihov video, jih bodo izbrali 10, ki bodo doživeli nepozabne delovne počitnice. Oglas svetu predstavlja tudi del turistične ponudbe Slovenije.

Gre za drugačen način promocije Slovenije kot turistične destinacije ter predstavitve Eco resorta, ki pod Veliko Planino šele nastaja. Oglas za sanjsko službo je objavila družba Palmieri, ki se ukvarja s pridelovanjem prestižnih desertnih vin in premium oljčnih olj z dodatki, obenem pa so investitorji in lastniki Eco resorta.

V videu z opisom ponudbe za delovno mesto pastirja prikazujejo najbolj obiskane turistične kraje in znamenitosti v Sloveniji (Bled, Triglav, Velika planina) ter hkrati na slikovit način predstavljajo ponudbo za sanjsko službo pastirja v Sloveniji ter ponudbo Eco resorta za bodoče kandidate in hkrati tudi bodoče goste.

Sanjska služba čaka na 10 kandidatov s celega sveta, z videom pa želijo privabiti še več obiskovalcev v Slovenijo in Eco resort. Oglas so začeli predvajati 11. marca na Facebook strani. Zaenkrat si ga je ogledalo preko 170.000 ljudi, delilo pa ga je preko 2000.

Prvi pogoj za kandidaturo je, da kandidati delijo video o sanjski službi. V družbi Palmieri ne pričakujejo profesionalnih pastirjev pač pa posameznike s pozitivno energijo, ki so motivirani in imajo radi otroke, živali in naravo ter znajo angleško.

Kot so za STA pojasnili v družbi Palmieri, prijave dežujejo prav s celega sveta. Za sanjsko službo se zanimajo kandidati iz Francije, Španije, Anglije, Irske, Finske kot tudi Avstralije, ZDA in Nove Zelandije.

Kandidate bodo razporedili za delo v vseh letnih časih, saj bo resort odprt skozi vse leto. Kandidati bodo lahko sami izbirali obdobje dela, torej dva, tri ali štiri tedne. S posamezniki, ki bodo izbrani v ožji krog, bodo opravili razgovor oz. krajši pogovor.

"Z delom pri nas se bodo kandidati spoznali z bogato etnološko vsebino v resortu, v katerem je simbolika Velike planine, ene najlepših in najbolj ohranjenih planin v celi Evropi, rdeča nit celotne ponudbe. Kandidatom ponujamo nočitev, prehrano vrhunske kvalitete in lokalne pridelave, v resortu bomo namreč imeli samooskrbni vrt in tako svojo lastno pridelano zelenjavo in začimbe," so še pojasnili v družbi Palmieri.

Ponujajo možnost uporabe wellnessa, plavalnega ribnika in udejstvovanje v različnih aktivnostih, ki jih bo ponujal Eko resort pod Veliko planino, kot so različne delavnice, vodeni izleti in podobno.