renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

Slovenija

S štirimi Kitajci v avtu je bežal pred policijo in povzročil prometno nesrečo

Deli na:
S štirimi Kitajci v avtu je bežal pred policijo in povzročil prometno nesrečo

Foto: Bobo - Fotografija je simbolična.

Ljutomerska policista sta v četrtek malo po 19. uri na Razkrižju poskušala ustaviti osebni avtomobil znamke BMW, a voznik njunih znakov ni upošteval. Pri begu je povzročil tudi prometno nesrečo. Kot so kasneje ugotovili policisti, je v vozilu nezakonito prevažal štiri kitajske državljane.

Z murskosoboške policijske uprave so sporočili, da sta policista pri opravljanju nalog varovanja državne meje opazila osebno vozilo slovenskih registrskih številk. Na sprednjem sedežu je sedela Kitajka.

Policista sta se zapeljala za vozilom in ga začela z zvočnimi in svetlobnimi znaki zaustavljati. A je voznik z nezmanjšano hitrostjo vožnjo nadaljeval v smeri Srednje Bistrice, kjer je v križišču zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil prometno nesrečo. Pri tem je na vozilih nastalo za okrog 3000 evrov škode.

Voznika so po nesreči obvladali in vklenili. Z zbiranje obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja so ugotovili, da je 32-letni državljan Slovenije v vozilu nezakonito prevažal štiri državljane Kitajske. Tujce bodo po končanih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom. Vozniku so odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili zaradi kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države in nevarne vožnje v cestnem prometu.

Loading...