duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 4. junija

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

hauser Njena.si

Glasbenik v bolečinah: Hauser okreva po operaciji

Slovenija

S štirimi Kitajci v avtu je bežal pred policijo in povzročil prometno nesrečo

Deli na:
S štirimi Kitajci v avtu je bežal pred policijo in povzročil prometno nesrečo

Fotografija je simbolična. - Foto: Bobo

Ljutomerska policista sta v četrtek malo po 19. uri na Razkrižju poskušala ustaviti osebni avtomobil znamke BMW, a voznik njunih znakov ni upošteval. Pri begu je povzročil tudi prometno nesrečo. Kot so kasneje ugotovili policisti, je v vozilu nezakonito prevažal štiri kitajske državljane.

Z murskosoboške policijske uprave so sporočili, da sta policista pri opravljanju nalog varovanja državne meje opazila osebno vozilo slovenskih registrskih številk. Na sprednjem sedežu je sedela Kitajka.

Policista sta se zapeljala za vozilom in ga začela z zvočnimi in svetlobnimi znaki zaustavljati. A je voznik z nezmanjšano hitrostjo vožnjo nadaljeval v smeri Srednje Bistrice, kjer je v križišču zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil prometno nesrečo. Pri tem je na vozilih nastalo za okrog 3000 evrov škode.

Voznika so po nesreči obvladali in vklenili. Z zbiranje obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja so ugotovili, da je 32-letni državljan Slovenije v vozilu nezakonito prevažal štiri državljane Kitajske. Tujce bodo po končanih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom. Vozniku so odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili zaradi kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države in nevarne vožnje v cestnem prometu.

loading...
Loading...