Revija Reporter
Slovenija

Razkačena Aleksandra Pivec udarila po »teflonskem« Karlu Erjavcu: Zanima ga le oblast in vodenje nove KUL koalicije!

M. M.

10. dec. 2020 10:07 Osveženo: 12:36 / 10. 12. 2020

Deli na:

»Ali je teflonski Karl Erjavec teflonski ali smo teflonski državljanke in državljani naše Slovenije, ki moramo prenašati njegove šove?« sprašuje nekdanja predsednica Desusa in bivša kmetijska ministrica Aleksandra Pivec.

Pivčeva je na Facebook strani svojega »Gibanja v podporo dr. Aleksandre Pivec« komentirala vračanje novega/starega predsednika Desusa v slovensko politiko. »Seveda se Karl nikoli zares ni umaknil iz politike. V zadnjih mesecih je spremenil zgolj taktiko. Javno nastopanje je zamenjal za ilegalo,« piše Aleksandra Pivec.

Karla Erjavca vsebine ne zanimajo, zanima ga oblast in vodenje nove KUL koalicije, pravi o Erjavcu in dodaja: »Pri tem je zanimivo, da je poln pohval na račun vodenja ministrstva za zdravje, čeprav sedaj ni več možno niti prikrivati, da je sistem vodenja zdravstvene politike v razsulu.«

»Najbolj žalostno je, da smo se šovov Erjavca že navadili in nam bodo sedaj nekateri mediji sporočali za kako izkušenega politika gre ter da te vrste politika Slovenija res nujno potrebuje,« komentira bivša predsednica Desusa.

»Prišel je čas, da naš teflon vržemo iz sebe in politiki Karla Erjavca jasno rečemo: Hvala, NE!« na koncu poziva Pivčeva.