Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

zavojček cigatet Svet24.si

FOTO: Albanec prepričan, da je na tobačnih ...

astro Petisvet.si

Merkur se je danes spet obrnil, zato ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

meghan, harry Svet24.si

Harry in Meghan toneta vse globlje: princ naj bi ...

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

hafnerji Njena.si

Hafnerji še niso spoznali male Tine

Slovenija

Rado Pezdir: Poslanec SDS Jože Tanko v korist banksterjev F 21

Deli na:
Rado Pezdir: Poslanec SDS Jože Tanko v korist banksterjev F 21

Foto: Primož Lavre - Poslanec SDS Jože Tanko.

Kako Jože Tanko in SDS točijo silne solze nad krivico, ki se je zgodila članom Foruma 21 pri izbrisu podrejencev, in zakaj se je pozicija največje opozicijske stranke v zvezi z bančno luknjo in izbrisom podrejencev spremenila izjemno radikalno, skorajda čez noč?

Julija 2019, predvsem zaradi nacionalne televizije, zelo dobro razumemo dvojno sporočilo banksterjev in tajkunov Foruma 21: bančne luknje ni bilo, posledično je treba poplačati škodo, ki je nastala z izbrisom podrejencev.

Tanko in SDS izbris podrejencev primerjajo z nacionalizacijo: torej primerjamo leto 1945, ko so komunisti z državnim udarom ukinili zasebno lastnino, s sanacijo bank.


Banksterji, rdeči in cerkveni so izsesali iz bančnega sistema milijarde evrov, posledično smo morali leta 2012 sanirati stanje, sicer bi šla celotna država v 'default', zdaj pa bi ti radi še regres v višini milijarde evrov.

Zakaj je Tankovo stališče zdaj enako stališču rdečega omrežja, ki vztraja, da je Banka Slovenije za vse skupaj implicitno kriva in naj poplača Tankove krivice iz svojih sredstev, torej sredstev ECB.

Ja, zgodilo se je (z)mešano na žaru, servirano v norišnici državnega zbora. Mislim, da je najbolj na mestu, da se takšen predlog umakne, Tanko in vsi njegovi somišljeniki, ki popravljajo krivico, storjeno Forumu 21, pa naj izstopijo iz SDS in se vpišejo v eno izmed klonskih strank iz Murgel.VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

Loading...