horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za petek, 20. septembra

jerica zupan1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Po zraku so leteli tangice in ...

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

urgenca, rakičan, bolnica, murska-sobota, sb murska sobota, urgentni center Svet24.si

Oboroženi s palicami za golf in kiji so vdrli v ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

ljubezen na deželi nikolina Njena.si

Stara znanca: Nikolina in Josip se poznata že pet...

Ranko Babić in Nataša Njena.si

Ranko Babić zaradi lulčka ostal brez besed

Slovenija

Rado Pezdir: Poslanec SDS Jože Tanko v korist banksterjev F 21

Deli na:
Rado Pezdir: Poslanec SDS Jože Tanko v korist banksterjev F 21

Foto: Primož Lavre - Poslanec SDS Jože Tanko.

Kako Jože Tanko in SDS točijo silne solze nad krivico, ki se je zgodila članom Foruma 21 pri izbrisu podrejencev, in zakaj se je pozicija največje opozicijske stranke v zvezi z bančno luknjo in izbrisom podrejencev spremenila izjemno radikalno, skorajda čez noč?

Julija 2019, predvsem zaradi nacionalne televizije, zelo dobro razumemo dvojno sporočilo banksterjev in tajkunov Foruma 21: bančne luknje ni bilo, posledično je treba poplačati škodo, ki je nastala z izbrisom podrejencev.

Tanko in SDS izbris podrejencev primerjajo z nacionalizacijo: torej primerjamo leto 1945, ko so komunisti z državnim udarom ukinili zasebno lastnino, s sanacijo bank.


Banksterji, rdeči in cerkveni so izsesali iz bančnega sistema milijarde evrov, posledično smo morali leta 2012 sanirati stanje, sicer bi šla celotna država v 'default', zdaj pa bi ti radi še regres v višini milijarde evrov.

Zakaj je Tankovo stališče zdaj enako stališču rdečega omrežja, ki vztraja, da je Banka Slovenije za vse skupaj implicitno kriva in naj poplača Tankove krivice iz svojih sredstev, torej sredstev ECB.

Ja, zgodilo se je (z)mešano na žaru, servirano v norišnici državnega zbora. Mislim, da je najbolj na mestu, da se takšen predlog umakne, Tanko in vsi njegovi somišljeniki, ki popravljajo krivico, storjeno Forumu 21, pa naj izstopijo iz SDS in se vpišejo v eno izmed klonskih strank iz Murgel.VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...