kozorog Dobra karma

12 astroloških znakov in rastline, ki jim ...

natalija-zubačjova, irina Svet24.si

FOTO: Mačeha mučila 7-letno pastorko. Ne zna ...

janez jansa bobo Reporter.si

Janševa vojna s tiskanimi mediji: kihanje v ...

koronavirus, covid-19, testiranje, test Svet24.si

Včeraj potrdili dve okužbi: v primeru ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lara Kadis (1) Njena.si

Leta 2018 je navdušila na Emi, potem pa izginila

Slovenija

Rado Pezdir: Poslanec SDS Jože Tanko v korist banksterjev F 21

Deli na:
Rado Pezdir: Poslanec SDS Jože Tanko v korist banksterjev F 21

Poslanec SDS Jože Tanko. - Foto: Primož Lavre

Kako Jože Tanko in SDS točijo silne solze nad krivico, ki se je zgodila članom Foruma 21 pri izbrisu podrejencev, in zakaj se je pozicija največje opozicijske stranke v zvezi z bančno luknjo in izbrisom podrejencev spremenila izjemno radikalno, skorajda čez noč?

Julija 2019, predvsem zaradi nacionalne televizije, zelo dobro razumemo dvojno sporočilo banksterjev in tajkunov Foruma 21: bančne luknje ni bilo, posledično je treba poplačati škodo, ki je nastala z izbrisom podrejencev.

Tanko in SDS izbris podrejencev primerjajo z nacionalizacijo: torej primerjamo leto 1945, ko so komunisti z državnim udarom ukinili zasebno lastnino, s sanacijo bank.


Banksterji, rdeči in cerkveni so izsesali iz bančnega sistema milijarde evrov, posledično smo morali leta 2012 sanirati stanje, sicer bi šla celotna država v 'default', zdaj pa bi ti radi še regres v višini milijarde evrov.

Zakaj je Tankovo stališče zdaj enako stališču rdečega omrežja, ki vztraja, da je Banka Slovenije za vse skupaj implicitno kriva in naj poplača Tankove krivice iz svojih sredstev, torej sredstev ECB.

Ja, zgodilo se je (z)mešano na žaru, servirano v norišnici državnega zbora. Mislim, da je najbolj na mestu, da se takšen predlog umakne, Tanko in vsi njegovi somišljeniki, ki popravljajo krivico, storjeno Forumu 21, pa naj izstopijo iz SDS in se vpišejo v eno izmed klonskih strank iz Murgel.VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...