mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pri Toninovih bodo imeli piknik

Deli na:
Pri Toninovih bodo imeli piknik

Matej Tonin - Foto: NSi

Stranka NSi danes v Žužemberku prireja tradicionalni poletni tabor, na katerem pričakujejo člane in simpatizerje stranke iz vse Slovenije. Osrednji dogodek bo opoldanski nagovor predsednika NSi Mateja Tonina.

Poletni tabor NSi je tradicionalni dogodek, ki se ga ponavadi udeleži do 3000 ljudi, a so ga lani morali preskočiti zaradi epidemije covida-19. Tudi zadnji kongres stranke so izpeljali digitalno, tako da bo današnje druženje prvo, na katerem se bodo srečali v živo, odkar je v Sloveniji druženje omejila epidemija.

Kot so navedli v stranki, pa se tabora lahko udeležijo le tisti, ki izpolnjujejo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Na prizorišču bo tudi možnost hitrega testiranja na novi koronavirus.

Ob tem so zapisali, da obiskovalce z veseljem pričakujejo, "da drug drugega spodbudimo pri naših prizadevanjih za uspešno Slovenijo". V stranki namreč ne skrivajo, da bodo letošnji tabor izkoristili tudi kot nekakšen uvod v zahtevne mesece in volilno leto. Pričakujejo udeležbo iz celotne Slovenije, in sicer tudi vodstva, predstavnikov NSi v vladi ter drugih državnih in občinskih funkcionarjev. Zbrane bo opoldne nagovoril predsednik stranke Tonin.