vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

sveže žemlje Svet24.si

Kaj vse je v žemlji, ki jo imaš za malico?

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

Mateja Magdalenić Svet24.si

Ste kje videli Matejo?

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

Slovenija

Popadljivi županski kandidat Arsenović natakarju ni odgriznil samo prsta: »Po hrbtu sem bil pogrizen.«

Deli na:
Popadljivi županski kandidat Arsenović natakarju ni odgriznil samo prsta: »Po hrbtu sem bil pogrizen.«

Foto: Bobo - Saša Arsenovič

Mariborski županski kandidat Saša Arsenovič ni zanikal, da je pred leti odgriznil del prsta svojemu zaposlenemu natakarju. Kljub tem, da je natakar v napadu, v katerem so skupaj z Arsenovičem sodelovali še trije njegovi prijatelji, dobil tudi ugrize po hrbtu in udarce po vsem telesu, policija sploh ni evidentirala dogodka!

Županski kandidat Saša Arsenovič za zdaj ni podrobneje pojasnil okoliščin napada, je pa napisal javno pismo, v katerem je omenil, da je natakar med delovnim časom fizično obračunal z enim od gostov, situacijo pa naj bi nato umirilo nekaj vpletenih. Takrat naj bi se, tako trdi Arsenovič, z vsemi vpletenimi pogovorili in sporazumno dogovorili, da se naredi korak naprej.

Ugriz v vrat bi bil lahko smrtonosen!

Natakar naj bi se po zapisu Arsenoviča, ki ne želi zlorabljati zaupanja vpletenih, po dogodku opravičil in ga celo obžaloval. O razlogih za izkrivljeno zgodbo po mnenju Arsenoviča dobro ve tisti, ki jo je obudil po dvajsetih letih in deset dni pred volitvami.

Iz Arsenovičevega volilnega štaba se je medtem neuradno izvedelo, da je natakarjeva poškodba med samoobrambo. Ker naj bi natakar hotel poriniti prst v oči Arsenoviču, se je ubranil tako, da mu je odgriznil del prsta. Kaj lahko bi se zgodilo, da bi mu odgriznil kaj drugega. Kaj, če bi ga ugriznil v vrat in bi napadeni izkrvavel in umrl?

Do incidenta je prišlo za silvestrovo leta 1999 v nekdanji Arsenovičevi restavraciji Takos v Mariboru, odprti pozno v noč. V njej je bil poškodovani Mariborčan zaposlen kot natakar.

Po natakarjevem pripovedovanju za POP TV – identitete za zdaj ni razkril – so prišli v lokal vinjeni Arsenovičevi prijatelji: »Eden od njih je enega fanta (ob tem Mariborčan globoko zavzdihne, op. p.) zagrabil za vrat, jaz sem šel mimo, ga opozoril, da je novo leto, da naj se zabavamo.« Opozorjeni je nato natakarju zbil pladenj, sledil je pretep, po katerem je natakar zapustil delovno mesto, ker je pač menil, da ravnanje ni bilo pravilno.Arsenović ni spremenil vzorcev obnašanja

»Bila je gneča, vsi smo bili veseli, obrnil sem se in pri tem je natakarju padel pladenj na tla, zato me je udaril v obraz,« se je dogodka spominjal anonimni Arsenovičev prijatelj. »Vse to je videl lastnik lokala Saša Arsenović. Takoj je prijel povzročitelja in ga odstranil v kuhinjski prostor. To je naredil, da ne bi bilo še večjega incidenta.«

Kot je še povedal natakar, so Arsenoviča že prej opozarjali, naj umiri problematičnega prijatelja: »Saša je raje zaščitil svojega prijatelja, namesto da bi zaščitil svoje zaposlene. Medtem ko sem mu povedal, da grem, me je udaril, potem pa so sledili dogodki. Štirje ljudje na meni, Saša pa me je vmes ugriznil v prst. Po hrbtu sem bil pogrizen. Ves potolčen, seveda, če te štirje napadejo.«

Med napadom je Arsenovič natakarju odgriznil delček kosti in zgornjo blazinico. Ker ni šlo za težjo poškodbo, policija o dogodku ni bila obveščena, zato ni evidentiran. Arsenovičev prijatelj je povedal, da ne ve, kaj se je dogajalo v medsebojnem obračunu v kuhinji, ker je šel v bolnišnico.

Seveda ne ve, saj v času dogodka zaradi užitega alkohola zagotovo ni bil niti dovolj priseben, zato se postavlja vprašanje, koliko so njegove sedanje izjave sploh verodostojne. Zagotovo v tistem času ni bil pijan natakar, zato najbolje ve, kaj se je v resnici zgodilo.

Je celo spravljiv, saj je omenil, da sta se z Arsenovičem kasneje poravnala in še sodelovala: »Nisva v slabih odnosih in ne gre za nobeno maščevanje. Enostavno pač mislim, da ne sme biti župan. Ja, ljudje se spreminjajo, vendar vzorci ostajajo isti.«

Loading...