človek duhovnost Dobra karma

Ko se zdi, da se življenja rušijo, se v resnici ...

fbf7bf9c1f2e307de371baa2df2af986 Svet24.si

Bogataša sta se izdajala za domorodca, da bi ...

jansa otroci urska insta Reporter.si

Kdo pri Janševih skrbi za otroka, ko Urška ...

avtomobil, krško, stopnišče Svet24.si

FOTO: Voznica zapeljala vzvratno in pristala na ...

janez jansa pf1 Necenzurirano

Za Janševo vlado je najprej ekonomija, potem ...

facial joga glava navzgor Odkrito.si

Štiri vaje obrazne joge

Birce Akalay Njena.si

Birce Akalay (Lepotica in zver) noče govoriti o ...

Slovenija

Tako je Orbanov evroposlanec, ki je pred policisti bežal z gejevske orgije, podprl SDS in "dobrega prijatelja" Milana Zvera (VIDEO)

Deli na:
Tako je Orbanov evroposlanec, ki je pred policisti bežal z gejevske orgije, podprl SDS in "dobrega prijatelja" Milana Zvera (VIDEO)

Belgijska policija je v petek na homoseksualni orgiji v Bruslju zasačila več diplomatov in tudi evropskega poslanca madžarske Fidesz Józsefa Szájerja. Ta je dva dni kasneje odstopil in kot razlog navedel duševne napore funkcije. Nato so belgijski mediji razkrili, da je bil evropski poslanec, ki so ga ujeli na orgiji, prav Szájer, ki je včeraj incident tudi priznal.

Zdaj že nekdanji evropski poslanec je po prihodu policije, ki je prišla razgnat v času epidemije koronavirusa prepovedano druženje, poskušal zbežati, a so ga ujeli in identificirali.

Bruseljsko tožilstvo je včeraj za AFP potrdilo, da so na petkovi zabavi v središču Bruslja ujeli 20 moških. Zaradi kršenja protikoronskih pravil so jim naložili plačilo 250 evrov globe.

Szajer je danes priznal, da je bil prisoten na zabavi, a da ni užival drog. V policijskem poročilu piše, da so v njegovem nahrbtniku našli mamilo, a poslanec vztraja, da o tem ne ve nič in da droga ni njegova. Opravičil se je, ker je prekršil ukrepe za omejitev širjenja covida-19.Madžar je eden najvidnejših politikov vladajoče madžarske Fidesz in avtor ustave, ki institucijo zakonske zveze definira izključno kot zvezo moškega in ženske. Madžarski premier Viktor Orban ga je opisal kot najbolj znanega in najbolj prepoznavnega madžarskega člana Evropskega parlamenta.

Lani pred evropskimi volitvami je Szájer tako podprl bratsko slovensko SDS, še posebej svojega kolega iz Evropske ljudske stranke Milana Zvera.

Bruseljsko tožilstvo je danes za AFP potrdilo, da so na petkovi zabavi v središču Bruslja ujeli 20 moških. Zaradi kršenja protikoronskih pravil so jim naložili plačilo 250 evrov globe.

Szajer je danes priznal, da je bil prisoten na zabavi, a da ni užival drog. V policijskem poročilu piše, da so v njegovem nahrbtniku našli mamilo, a poslanec vztraja, da o tem ne ve nič in da droga ni njegova. Opravičil se je, ker je prekršil ukrepe za omejitev širjenja covida-19.
Loading...