Hilaree Nelson Svet24.si

Našli truplo slavne ameriške alpinistke

Savannah Graziano Svet24.si

Strelski obračun s policisti usoden za ubežnika ...

matej tonin vojska sta Necenzurirano

S Toninovimi oklepniki bi služil bivši šef SLS

nina krajnik-pl Reporter.si

Kam je izginila Sharon Stone iz Moravč, ki so jo ...

sesko slovenija Ekipa24.si

Van Basten, kje si zdaj?! Komentatorju Obrezu se ...

sabina Njena.si

Sabini Mlakar rak znova pokazal zobe: Borim se kot...

ilicic Ekipa24.si

Mariborski navijači so komaj čakali na nove ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Po sledi spolnih predatorjev: afera Smodej-Uranjek

Deli na:
Po sledi spolnih predatorjev: afera Smodej-Uranjek

Dušan Smodej v oddaji Tarča na TVS - Foto: TV Slovenija

Ugibanja, kam je izginil telefon Romana Uranjeka po njegovi smrti ter namigi, da ga je zagotovo spravil na varno njegov družabnik Dušan Josip Smodej, niso več potrebna. Po prejetih informacijah je telefon Uranjeka na policiji, ni pa znano, kje je trenutno ključni osumljenec Smodej.

Kdaj je policija začela preiskavo domnevnih spolnih zlorab in zakaj pri preiskavi ne more uporabiti podatkov s telefona Romana Uranjeka? Kakšno je bilo pojasnilo policije in zakaj niso že prej poklicali na pogovor Dušana Smodeja? Kaj je doslej že postorila policija v obsežni preiskavi in s katerimi zapleta se sooča?

S kom se je družil Uranjek zadnje poletje pred smrtjo? Kdo je bil Tadej Vaukman, s katerim je prijateljeval skupaj z Dušanom Smodejem? Kakšne so bile aktivnosti Smodeja, ko je bil še dijak novomeške gimnazije, o čemer je takrat poročal Dolenjski list?

Dr. Peter Mlakar (član NSK, kamor je sodila umetniška skupina Irwin, katere član je bil Uranjek), je povedal, da se je udeležil lanskoletne Uranjekove rojstno dnevne zabave, na katero je prišlo okoli 100 oseb.

Pomenljivo je, da je bila afera spolnih zlorab, v katero sta bila vpletena domnevno ključna storilca Roman Uranjek in Dušan Smodej, ena od tem na Inštitutu za sodno medicino.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24