Hilaree Nelson Svet24.si

Našli truplo slavne ameriške alpinistke

Savannah Graziano Svet24.si

Strelski obračun s policisti usoden za ubežnika ...

matej tonin vojska sta Necenzurirano

S Toninovimi oklepniki bi služil bivši šef SLS

nina krajnik-pl Reporter.si

Kam je izginila Sharon Stone iz Moravč, ki so jo ...

sesko slovenija Ekipa24.si

Van Basten, kje si zdaj?! Komentatorju Obrezu se ...

tilen-artač Odkrito.si

»Moje življenje je totalen žur«

ilicic Ekipa24.si

Mariborski navijači so komaj čakali na nove ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Poglejte, kdo vse je prišel na pogreb Romana Uranjeka, ki je svoji partnerki grozil, da ji bo vrezal križ med joške (FOTO)

Deli na:
Poglejte, kdo vse je prišel na pogreb Romana Uranjeka, ki je svoji partnerki grozil, da ji bo vrezal križ med joške (FOTO)

Jerca Legan v pogovoru s Petrom Mlakarjem, Alešem Guličem in rokerjem Perom Lovšinom. - Foto: Primož Lavre

Samomor slikarja Romana Uranjeka je ena od zgodb leta – tako zaradi njegovim domnevnih povezav s spolnih zlorab obtoženim kulturnikom Dušanom Smodejem kakor tudi zaradi Uranjekove prepoznavnosti, saj je šlo za enega najbolj znanih sodobnih likovnih umetnikov pri nas.

Na dan prihajajo podrobnosti o pokojnikovem spolnem življenju, zlasti o njegovih deviantnih nagnjenjih, zaradi katerih je bila prizadeta več kot ena Uranjekova partnerka. V tej številki Reporterja je objavljena zgodba novinarke Ane Jud o njenem razmerju s slikarjem in njegovih ekstremnih spolnih praksah.

Pretresljivo pričevanje ženske pokojnega Romana Uranjeka: "Na smrt pijan je vzel nožek in dejal: Za spomin ti bom vrezal križ med joške. Mislila sem, da bom umrla!"

Pred dobrimi desetimi dnevi so Uranjeka pokopali na ljubljanskih Žalah, pogreb pa je kljub njegovi sedanji kontroverznosti pritegnil lepo število prijateljev in znancev, med njimi številne znane Slovence iz kulturne, politične in gospodarske sfere. Ekskluzivno objavljamo fotografije z Uranjekovega pogreba.