navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

karaoke (5) Svet24.si

Seksi kravata, stranska vloga, rdeča šminka in ...

zasežena-droga Svet24.si

FOTO: V finalni akciji 460 kriminalistov in ...

strah Dobra karma

Strah in 12 astro znakov - Bike skrbi denar, ...

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Nuša Rojs in Matej Mlađenović Njena.si

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Slovenija

Plenković postal zaslužni profesor, Alma Mater se povezuje z Obrtno zbornico Slovenije

Deli na:
Plenković postal zaslužni profesor, Alma Mater se povezuje z Obrtno zbornico Slovenije

Foto: Alma Mater Europaea

Na Senatu Alma Mater, ki ga vodi prof. dr. Ludvik Toplak, je senatorje počastil kot poseben gost predsednik Obrtne zbornice Slovenije gospod Branko Meh. Na senatu je gospod Meh sodeloval pri razpravi o relevanci izobraževanja visokošolskih študijskih programov.

"Med principi bolonjskega procesa izobraževanja je namreč tudi zaposljivost, kar pomeni, da diplomanti 1. stopnje  z diplomo pridobijo  znanje za delo, zato je potrebno povečati delež praktičnega usposabljanja ob postelji, v laboratoriju ali stružnici," je ob tem poudaril prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea – ECM.

Dana je bila pobuda, da se s strateškimi partnerji oblikuje skupni programski svet, ki bi bil posebno posvetovalno delovno telo glede relevance, racionalizacije in kakovosti izobraževanja za resnične potrebe gospodarstva, institucij družbenega standarda in družinskega podjetništva.  V  izvedbo programa vključevalo bi tudi  komeptetentne strokovnjaki iz prakse.

Senat Alma Mater se je seznanil z imenovanjem v najvišji akademski naziv našega predstojniku doktorskega programa Strateškega komunikacijskega managmenta in senatorju Alma Mater prof. dr. Maria Plenkovića. Univerza v Zagrebu ga je namreč imenovala za zaslužnega profesorja.  Ob temu so mu čestitali tudi predstavniki senata Alma Mater.

loading...
Loading...