Laura Winham Svet24.si

Laura od sveta pozabljena tri leta mrtva ležala v...

love-island1 Svet24.si

Za 13 milijonov evrov lahko kupite del znamenitega...

sds, janez janša, Necenzurirano

To je slovenski Watergate. Kaj bomo zdaj? ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Tatjana Bobnar ni šla v Tacen: v pisarni na ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

love, pamela Odkrito.si

Posiljena pri rosnih 12-ih ...

cristiano ronaldo al nassr pm Ekipa24.si

Za to mu plačajo 200 milijonov? Noro, kakšno ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Partnerka iz ozadja: Vsi moški Tine Gaber pred Robertom Golobom

Deli na:
Partnerka iz ozadja: Vsi moški Tine Gaber pred Robertom Golobom

Tina Gaber - Foto: M24

Nova neuradna, a dejansko kar potrjena izbranka predsednika vlade Roberta Goloba ni posebej skrivnostna. Odkar je leta 2007 zmagala na tekmovanju Miss Hawaiian Tropic, je stalno na očeh javnosti – nikoli velika zvezda, a stalno nekako prisotna bodisi s svojimi razmerji z znanimi ali premožnimi moškimi bodisi z nastopanjem na televiziji ali pa vsaj z objavami na družbenih omrežjih.

V tiskani izdaji Reporterja pišemo o moških, ki so jih Tini Gaber pripisovali ali razmerja s katerimi je potrdila kar sama.

Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, verjetno prvim slovenskim ministrom, ki mu je kak lobist ali lobistka na fotografijah sedel v naročju. Kako tesna prijatelja sta bila dejansko.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred pokleknil in jo prosil za roko, a karkoli se je že dogajalo, zveza ni trajala prav dolgo in po nekaj mesecih je Plestenjak že razlagal, da spet »solira«.

Kakšno je bilo njeno razmerje s Klemenom Nicolettijem, razvpitim iz afere s hitrimi testi.

Kdo je bil premožni moški iz Monte Carla, o katerem Gabrova ni povedala kaj več kot to, da se poznata že 15 let in da sta menda celo zaročena.

Čeprav gre eno od zgodb, ki zadnja dva tedna najbolj zanimajo slovensko javnost, se oba akterja, tako Gabrova kot predsednik vlade Robert Golob, izogibata ne samo govorjenju o zvezi, temveč celo uradni potrditvi razmerja. Kako se je Golob nazadnje izmikal odgovorom na vprašanja o Gabrovu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24