požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Partnerka iz ozadja: Vsi moški Tine Gaber pred Robertom Golobom

Deli na:
Partnerka iz ozadja: Vsi moški Tine Gaber pred Robertom Golobom

Tina Gaber - Foto: M24

Nova neuradna, a dejansko kar potrjena izbranka predsednika vlade Roberta Goloba ni posebej skrivnostna. Odkar je leta 2007 zmagala na tekmovanju Miss Hawaiian Tropic, je stalno na očeh javnosti – nikoli velika zvezda, a stalno nekako prisotna bodisi s svojimi razmerji z znanimi ali premožnimi moškimi bodisi z nastopanjem na televiziji ali pa vsaj z objavami na družbenih omrežjih.

V tiskani izdaji Reporterja pišemo o moških, ki so jih Tini Gaber pripisovali ali razmerja s katerimi je potrdila kar sama.

Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, verjetno prvim slovenskim ministrom, ki mu je kak lobist ali lobistka na fotografijah sedel v naročju. Kako tesna prijatelja sta bila dejansko.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred pokleknil in jo prosil za roko, a karkoli se je že dogajalo, zveza ni trajala prav dolgo in po nekaj mesecih je Plestenjak že razlagal, da spet »solira«.

Kakšno je bilo njeno razmerje s Klemenom Nicolettijem, razvpitim iz afere s hitrimi testi.

Kdo je bil premožni moški iz Monte Carla, o katerem Gabrova ni povedala kaj več kot to, da se poznata že 15 let in da sta menda celo zaročena.

Čeprav gre eno od zgodb, ki zadnja dva tedna najbolj zanimajo slovensko javnost, se oba akterja, tako Gabrova kot predsednik vlade Robert Golob, izogibata ne samo govorjenju o zvezi, temveč celo uradni potrditvi razmerja. Kako se je Golob nazadnje izmikal odgovorom na vprašanja o Gabrovu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24