Revija Reporter
Slovenija

Odzivi na potezo Eve Irgl: Še žal ti bo, brez SDS bi prodajala karte za kino!

M. M.
20 404

14. okt. 2024 13:56 Osveženo: 14:06 / 14. 10. 2024

Deli na:

Eva Irgl v DZ

Sašo Švigelj

Izstop poslanke Eve Irgl iz SDS je sprožil pričakovane odzive: bes in napade s strani članov in podpornikov SDS, nekaj pozdravov z druge strani in precej ciničnih komentarjev na njeno potezo.

V komentarjih pod njenim zapisom na facebooku, kjer je obrazložila svojo odločitev, se po njej pretežno zliva gnojnica.

»Ja draga Eva, prepovedan sad, kot kaže, te je premamil. Ugriznila si vanj in ga ponudila še Anžetu(Adamu). Zdaj sledi samo še izgon iz "raja", v katerem sta preko dvajset let skupaj vedrila. Bridko bo to spoznanje. Izdala sta tristo tisoč volilk in volilcev. Resnično, v tem trenutku ne bi želel biti v vajini koži.Tudi figov list ne bo pomagal. Vajina golota je prevelika. Trnje in osad bo odslej vajino sočivje. Bog žegnaj!« je eden od odzivov.

»Kar imaš za narediti naredi zdaj je rekel Kristus Judezu Skarjotu. Kako pa je končal Judez, pa vemo. Platforma bo kmalu prejemnica 30 srebernikov,« je drug komentar.

»Še žal ti bo,če ne bi bilo SDSa bi prodajala karte za kino,« je pomenljivo sporočilo Irglovi.

»Ne vi Eva in ne Anže ,ne bi bila kjer sta,brez Janeza Janše in takole nož v hrbet...to počnejo samo ljudje brez obraza. Niti toliko vas ni v hlačah ali krilu,da bi se Janši zahvalila za vse znanje,ki vam ga je predal. Sicer pa upam,da so ljudje pametni in ne boste nikoli več ugledali luč parlamenta. Razočarali ste me zelo...« pravi komentatorka, ki ponavlja tudi v komentarjih večkrat izrečeno zahtevo, naj Irglova in Anže Logar vrneta poslanski mandat stranki SDS.