DBbiOYFXsAA3xjZ Svet24.si

Umrl je eden najbogatejših Hrvatov

shannen Svet24.si

Za igralko ni več upanja: rak se je razširil na ...

1683622374-dsc6483-01-1683622348169 Necenzurirano

Zasebniki še do 21 milijonov evrov, vrste v ...

ivan gale pl2 Reporter.si

(PODKAST) Kako je politika hotela uničiti ...

messi 23 pm Ekipa24.si

Ne bo igral za drobiž! Messija bodo plačevali ...

Harry je spet na sodišču Odkrito.si

Njegov boj proti medijem se stopnjuje!

Granerud Ekipa24.si

Drama na treningu! Najboljši smučarskih skakalec...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Totalna polomija na TV Slovenija: oddaja Panorama izginja iz programa na drugem sporedu

Deli na:
Totalna polomija na TV Slovenija: oddaja Panorama izginja iz programa na drugem sporedu

Po prvotnem programskem produkcijskem načrtu naj bi bil na drugem programu TVS dvourna informativna oddaja med 20 in 22. uro - Foto: TV Slovenija

Oddaja Panorama je največja polomija novega vodstva TV Slovenija, saj so jo skrajšali na vsega deset minut, njene ustvarjalce pa prezaposlili v informativni program na prvem programu.

Po prvotnem programskem produkcijskem načrtu naj bi bil na drugem programu TVS dvourna informativna oddaja med 20 in 22. uro, namesto tega je sledila enourna oddaja Panorama, pa še ta s trimesečno zamudo. Od konca poletja so jo skrajšali, najprej od 19. 55 do 20.15, zdaj pa le še od 19.55 do 20.05. Skrajšali so tudi oddajo Magnet, in sicer iz 15 na pet minut.

Skupaj z oddajo izginjajo tudi njeni sodelavci: večina med njimi (Gašper Petovar, Jaka Elikan, Nastja Stopar itd.) so medtem postali ustvarjalci osrednjih informativnih oddaj na prvem programu.

Naslednji teden pa oddaje sploh ni na sporedu: v ponedeljek bo v tem času na sporedu ponovitev dokumentarca Oddajniki in (dobre) zveze, v torek ponovitev dokumentarca Posebne zgodbe: ADHD, v sredo ponovitev oddaje Podjetno naprej: Misija Mlada kohezija/Olea, ekološka kmetija, v četrtek bo šport, nato kuharsko-popotniška oddaja, Panorama pa bo na sporedu šele ob 21.30, deset minut pozneje bo sledila Znanost in tehnologija, nato pa ob 21.55 petminutna oddaja Magnet. V petek spet ne bo Panorame, saj je na sporedu šport. Bo pa zato na sporedu rubrika Koda, ki so jo prestavili na prvi program ob 18. uri.

Skupaj z oddajo izginjajo tudi njeni sodelavci: večina med njimi (Gašper Petovar, Jaka Elikan, Nastja Stopar itd.) so medtem postali ustvarjalci osrednjih informativnih oddaj na prvem programu, čeprav je programski svet lani sprejel sklep o delitvi informativnega programa na dve uredniški enoti: na prvem in na drugem programu.