mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Razjarjeni poslanec Levice Kordiš grozi Kanalu A: "Kamera ne bo edina stvar, ki jo boste na mojem pragu pustili." (VIDEO)

Deli na:
Razjarjeni poslanec Levice Kordiš grozi Kanalu A: "Kamera ne bo edina stvar, ki jo boste na mojem pragu pustili." (VIDEO)

Miha Kordiš - Foto: Bobo

Poslanec Levice Miha Kordiš je na Facebooku zagrozil oddaji Svet na Kanalu A, katere novinar ga je dan po nočni seji odbora DZ za delo prišel iskat na dom. "Da se to nikoli in nikdar več ne ponovi! Kamera ne bo edina stvar, ki jo boste na mojem pragu pustili," Svetu sporoča Kordiš.

V sredo so Kordiš in kolegi iz Levice s svojimi zavlačevalnimi taktikami uspeli raztegniti sejo odbora DZ za delo, na kateri so razpravljali o ukrepih iz protikoronskega zakona. Seja se je zavlekla dolgo v noč, po nekaj prekinitvah seje in izrečenih opominih Kordišu pa je predsedujoča na seji Eva Irgl (SDS) na robu solz ugotovila, da takega pobalinskega obnašanja v 16 letih svoje poslanske kariere še ni doživela.

Po nočni seji je šel Kordiš spat v svoje poslansko stanovanje, sredi dneva pa se mu je na vratih prikazala ekipa Sveta na Kanalu A. Kordiševa partnerka jih je odpravila, češ da Miha spi, ko pa se je poslanec prebudil in slišal, kdo ga je obiskal, je pobesnel in na Facebooku zagrozil novinarjem Sveta.