ženska Dobra karma

Navade, s katerimi si zgradite samospoštovanje

krč, roka Svet24.si

Med koronakrizo je 22 ur na dan igral ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Čakanje na delo se lahko še podaljša. Sledilna ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Slovenija

Razjarjeni poslanec Levice Kordiš grozi Kanalu A: "Kamera ne bo edina stvar, ki jo boste na mojem pragu pustili." (VIDEO)

Deli na:
Razjarjeni poslanec Levice Kordiš grozi Kanalu A: "Kamera ne bo edina stvar, ki jo boste na mojem pragu pustili." (VIDEO)

Miha Kordiš - Foto: Bobo

Poslanec Levice Miha Kordiš je na Facebooku zagrozil oddaji Svet na Kanalu A, katere novinar ga je dan po nočni seji odbora DZ za delo prišel iskat na dom. "Da se to nikoli in nikdar več ne ponovi! Kamera ne bo edina stvar, ki jo boste na mojem pragu pustili," Svetu sporoča Kordiš.

V sredo so Kordiš in kolegi iz Levice s svojimi zavlačevalnimi taktikami uspeli raztegniti sejo odbora DZ za delo, na kateri so razpravljali o ukrepih iz protikoronskega zakona. Seja se je zavlekla dolgo v noč, po nekaj prekinitvah seje in izrečenih opominih Kordišu pa je predsedujoča na seji Eva Irgl (SDS) na robu solz ugotovila, da takega pobalinskega obnašanja v 16 letih svoje poslanske kariere še ni doživela.

Po nočni seji je šel Kordiš spat v svoje poslansko stanovanje, sredi dneva pa se mu je na vratih prikazala ekipa Sveta na Kanalu A. Kordiševa partnerka jih je odpravila, češ da Miha spi, ko pa se je poslanec prebudil in slišal, kdo ga je obiskal, je pobesnel in na Facebooku zagrozil novinarjem Sveta.

Loading...