nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Miting resnice za Zorana Jankovića?

Deli na:
Miting resnice za Zorana Jankovića?

Privrženci Zorana Jankovića na Facebooku organizirajo zborovanje ob novem glasovanju mandatarja za predsednika vlade. Predvidoma 25. januarja ob 12. uri naj bi se zbrali pred parlamentom in pokazali "ljudem, ki vztrajno odklanjajo kakršnokoli sodelovanje z g. Jankovićem, kakšno podporo ima s strani ljudstva, ki je zanj glasovalo že v letu 2011 in se je v letošnjem letu številka še povečala." Po prepričanju avtorjev strani poslanci s sredino zavrnitvijo Jankovićevega mandatarstva niso upoštevali glas oz. voljo ljudstva.

Obrazložitev pobudnikov shoda:

Glede na to, da dne 11.01.2012 poslanci strank niso upoštevali glas oz. voljo ljudstva, predlagam, da se dne, ko bo predsednik države g. Danilo Türk predlagal novega mandatarja in bo dan ter ura volitev v parlamentu znana, zberemo pred parlamentom in pokažemo ljudem, ki vztrajno odklanjajo kakršnokoli sodelovanje z g. Jankovićem, kakšno podporo ima s strani ljudstva, ki je zanj glasovalo že v letu 2011 in se je v letošnjem letu številka še povečala.
 
Prosim, da izkazujete le pozitivne in strani primerne komentarje, torej le ZNAK PODPORE g. Jankoviću in zadržite neprimerne opazke, ker moramo za našimi besedami ne le stati, ampak se zavedati, da smo z izrečenim zrcalo našega kandidata. Torej, bodimo pozitivni!!!
 
P.S.: ustanovitelj strani si trenutno ne pridržuje nikakršnih pravic do organiziranega shoda, demonstracij ipd. Stran trenutno služi le ozaveščanju, da z majhno pravico do podpore kandidatu lahko veliko dosežemo in dokažemo, da naš glas velja!