rok snežič, miha kordiš Svet24.si

FOTO: Rok Snežič v parlamentu z neustrezno masko...

nadija-bičkova, Kai Widdrington Svet24.si

Bo to Nadijo Bičkovo in njenega novega izbranca ...

Brad Pitt Svet24.si

To je nova izbranka Brada Pitta

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

20210527-01061753 Necenzurirano

Operacija Sava: dokument, ki Počivalška & Co. ...

dm1 Njena.si

Sveža resnica o skrivnostnem možu z masko

deportivo Ekipa24.si

ŠOKANTEN PRIZOR: Ograja na tribuni popustila pod ...

Slovenija

Luka Mesec kofetkal s propadlim tajkunom Binetom Kordežem, nato pa je poskušal Reporterjevemu fotografu preprečiti objavo fotografij (FOTO)

Deli na:
Luka Mesec kofetkal s propadlim tajkunom Binetom Kordežem, nato pa je poskušal Reporterjevemu fotografu preprečiti objavo fotografij (FOTO)

Luka Mesec in Bine Kordež v lokalu v Ljubljani - Foto: Primož Lavre

Nihče od trojke se ne strinja z objavo fotografij, je prvak Levice Luka Mesec prepričeval našega fotografa Primoža Lavreta, ki je Mesca ujel na kavi z nekdanjim šefom Merkurja Binetom Kordežem in še enim sogovornikom. »Trojka« je kavico pila v lokalu pri Moderni galeriji v Ljubljani.

»Kakšne trojke, saj to je odgnala Alenka Bratušek,« se ni dal Lavre. »Ste javna oseba in posneti ste bili na javni površini,« je Mesecu še pojasnil Lavre, ki ima s tovrstnim fotografiranjem politikov in poslovnežev že bogate izkušnje.

Razumljivo je, zakaj si Mesec ne želi objave fotografij, na katerih sestankuje s Kordežem. Koordinator Levice je prvo ime stranke demokratičnega socializma, zato je zanj nadvse nerodno posedanje z enim od obrazov grabežljivega kapitalizma, ki je zaradi ponesrečenega in podjetju škodljivega prevzema Merkurja pristal celo za rešetkami.