sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

shranimo v zamrzovalnik1 Svet24.si

To se zgodi s posteljnino, če jo damo za 6 ur v ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

Šarec o propadu nezaupnice: Očitno so ...

Tonin - montaza Svet24.si

Tonin postavljen na laž, škarpa ob bazenu je ...

2021-03-04 15.18.14 Necenzurirano

Die Presse o "slovenskem bolniku": v Bruslju ...

MasterChef_sodniki Njena.si

MasterChef se na male ekrane vrača prej, kot smo ...

Elçin Afacan Njena.si

Ko potrka Ljubezen: Melek odsotna, ker je zbolela ...

Slovenija

Lucija Šikovec Ušaj razjezila Bojana Požarja, ker je razkrila njegov dogovor z Janezom Janšo za past, ki sta jo pripravila Marjanu Šarcu

Deli na:
Lucija Šikovec Ušaj razjezila Bojana Požarja, ker je razkrila njegov dogovor z Janezom Janšo za past, ki sta jo pripravila Marjanu Šarcu

Lucija Šikovec Ušaj v oddaji Faktor - Foto: YouTube

»Bojan Požar ne bi mogel vedeti za tajne sestanke med Janezom Janšo in Marjanom Šarcem, če mu zanje ne bi povedal Janša,« nam je pojasnila Lucija Šikovec Ušaj, ki je v včerajšnji oddaji Faktor spregovorila o znanem dogodku pred volitvami, zaradi katerega pozneje Šarec ni hotel v koalicijo z Janšo.

»Spomnim se soočenja, kjer je bil ravno Bojan, ki je rekel Šarcu, saj si se dobil ali ste se dobili z Janšo. Šarec je rekel, da se ni, Janša pa je rekel, da se je. To je bil dogovor med Požarjem in med Janšo, da Šarca prikažeta kot lažnivca, v resnici pa gre za nek razgovor dveh politikov, ki je bil dogovorjen, da je tajen in bi tajen moral tudi ostati. Vsi vemo, da sta se dobila tudi Janković in Janša, takrat ko je zmagal Janković, pa je ostal tiho o tem,« je včeraj v Faktorju dejala Šikovec Ušajeva.

Njena izjava je zelo razkurila Požarja, ki ne vodi več oddaj Faktor (včerajšnjo je vodil Aljuš Pertinač) in je napovedal, da Ušajeva ne bo več nastopala v Faktorju. »Pri delu se držim svojih principov: ne zlorabljam osebnih stikov in virov, nikoli ne poročam o prijateljih in (ex) sodelavcih. To sem uveljavil tudi na @Faktor.com. Slabe 3 tedne potem, ko odnesem uredniške pete, pa pride to zlorabljat ena LŠU?! Zato, tudi komentatorski adijo!« je zapisal na tviterju.

Voditelj oddaje Aljuš Pertinač nam je odgovoril, da Ušajeva ostaja komentatorka: »Ona je stalna komentatorica od prve sezone naprej. Če bo želela, potem vsekakor. Nikogar ne silimo.«

Tudi Ušajeva nam je povedala, da odpovedi sodelovanja na Faktorju še ni prejela. Glede obtožbe, da naj bi zlorabljala vire, pa je pojasnila, da ne gre za nobene interne informacije, ampak je tako kot vsakdo drug sklepala, ko je soočanje spremljala preko televizije.

Kot je znano, je Bojan Požar na državnozborskih volitvah leta 2018 nastopil s svojo istoimensko listo, ki je bila v resnici satelitska stranka Janševe SDS, in z njo dosegel 0,88 odstotka glasov.

Loading...