demi in ashton Svet24.si

Demi Moore o Ashtonu Kutcherju: "Prevaral me je in...

dennis rodman Svet24.si

Madonna mu je ponudila denar, da bi ji naredil ...

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zajtrk, ukc Svet24.si

Bolnica s celiakijo opozorila na neprimeren ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Helena Blagne pokazala, kako bo zapravila denar

ksenija Njena.si

Kmetijo je zapustila Ksenija

Slovenija

Lucija Šikovec Ušaj ne sme kandidirati za predsednico Doma, ker je ženska. Stranko lahko vodi le alfa samec Bernard Brščič

Deli na:
Lucija Šikovec Ušaj ne sme kandidirati za predsednico Doma, ker je ženska. Stranko lahko vodi le alfa samec Bernard Brščič

Foto: Primož Lavre - Lucija Šikovec Ušaj: Stranka, ki se proklamira za protimuslimansko, je sama po miselnosti islamska!

Na današnji pet ur trajajoči seji izvršilnega odbora Domovinske lige (DOM) so sklenili, da bo kongres stranke 12. oktobra. Pričakovati je, da se bo na njen vrh še naprej potegoval predsednik Bernard Brščič, medtem ko naj bi podpredsednico Lucijo Šikovec Ušaj onemogočili.

Kot nam je povedala, je Brščič ostro zavrnil pobude, da bi zaradi slabega rezultata na evropskih volitvah ponudil odstop, prav tako se ni odrekel svojih povezav s stranko SDS.

Kot smo že pisali v Reporterju, gre za Klemena Laha, ki je glavni računalnikar na SDS, poleg njega pa sta s to stranko povezana še dva skrbnika spletne strani Domovinske lige, eden od njiju je celo vpleten v afero Panama papers.

»Najbolj šokirana pa sem bila zaradi izjave enega od članov izvršilnega odbora, da na kongresu ne smem kandidirati za predsednico stranke, ker sem ženska in bi to pomenilo simbolično kastracijo stranke, ter da stranko lahko vodi samo alfa samec,« je ogorčena Ušajeva.

Ob tem poudarja, da ga ob tem ni nihče prekinil, kar pomeni, da so se z njim strinjali, tudi predsednik Brščič ga ni ustavil. »Stranka, ki se proklamira za protimuslimansko, je sama po miselnosti islamska,« dodaja.

Ušajeva je šokirana, ker stranka, ki govori o evropskih normah in evropski civilizaciji, zaničuje ženske.  »Iz SDS sem izstopila kot zagovornica protimigrantske politike, zdaj pa sem prišla med islamiste. Očitno ta vlak ni pravi.«

loading...
Loading...