mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kriminalisti imajo novega šefa

Deli na:
Kriminalisti imajo novega šefa

Fotografija je simbolična. - Foto: Profimedia

Novi direktor Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi David Antolovič je danes prevzel posle, potem ko ga je v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav v ponedeljek pooblastil za vodenje te uprave. Obenem je bil z današnjim dnem imenovan novi namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle

Kot so zapisali na spletni strani Policije, je Antoloviču naloge in obveznosti funkcije direktorja Uprave kriminalistične policije uradno predal Vojko Urbas, ki je upravo vodil od 8. aprila 2020.

Antolovič je sicer dolgoletni karierni policist ter izkušen kriminalist za preiskovanje gospodarske kriminalitete. Pred zaposlitvijo kot pomočnik direktorja na Nacionalnem preiskovalnem uradu je bil zaposlen na Policijski upravi Celje, so navedli.

Novi namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle pa si je v policiji od leta 1986 nabiral izkušnje kot policist, kriminalist in komandir, bil je tudi vodja sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana ter nazadnje, od novembra 2019 do novembra 2021, direktor Policijske uprave Koper.