Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kresalova kot Victoria Beckham: Na kosilo v Asa s torbico za več tisoč evrov

Deli na:
Kresalova kot Victoria Beckham: Na kosilo v Asa s torbico za več tisoč evrov

Predsednica LDS se postavlja s torbico Hermes Birkin, katere najcenejši modeli stanejo nekaj tisočakov, najdražji pa gredo tudi za preko 100.000 evrov. Nas fotograf je Kresalovo, branilko zatiranih in tudi siromakov, ujel s prestižno in nesramno drago torbico v rokah.

Zdaj, ko ni več ministrica, se Katarina Kresal ukvarja z modo in ljubeznijo, ker nima več drugega dela, je nedavno razkrila za Lady. In s tem, kaj bo jedla za kosilo v Asu. Tja jo je včeraj pripeljal šofer z audijem, katerega nabavo preiskuje davkarija, predsednica LDS pa je na tistih nekaj metrih pokazala svojega Birkina, nekakšnega rolls royca med torbicami.

Slavne torbice Hermes Birkin so ime dobile po britanski igralki Jane Birkin, ki je šefu modne hiše Hermes leta 1981 potožila, da težko najde torbo, ki ji je všeč. Rodil se je Birkin, ki je trideset let kasneje med bogatimi ženskami statusni simbol. Cenejše torbice gredo za nekaj tisoč evrov, najdražje, okrašene z dragim kamenjem, se prodajajo za več kot sto tisočakov. Celo ponaredki niso poceni in lahko stanejo po več sto evrov. 
 
Največja in najslavnejša oboževalka Birkinov je Victoria Beckham. Ta se je pred časom ponašala z zbirko preko 100 torbic, vredno skoraj 2 milijona evrov. "Nobel spajsica", kot so Victorii pravili še v  času, ko je  bila članica skupine Spice Girls, posega samo po najboljših, beri, najdražjih torbicah, Hermes Birkin v različnih barvah in vrstah usnja pa je njena strast.
 
In kaj podariti ženski, za katero se zdi, da ima vse? Torbico, kakršne nima (skoraj) nihče drug. Njen mož David Beckham jo je pred dvema letoma obdafril z redkim, z diamanti posutim Birkinom, imemnovanim Himalayan. Na svetu so bile takrat le tri tovrstne torbice, čakalna doba na ta statusni simbol vseh simbolov pa je kar štiri leta.
 
Katarina Kresal je, če ne v dobri, pa vsaj v petični in slavni družbi zvezdnic, ki se tako kot ona ponašajo s Hermesovimi torbicami.