zda vesna_vuk_godina - foto Simen Svet24.si

Antropologinja Vesna V. Godina: Nekoč je bil ...

Maddie, Madeleine McCann Svet24.si

Novi dokazi v zvezi z izginotjem male Maddie ...

Terence Darrell Kelly Svet24.si

Avstralec priznal, da je ugrabil štiriletnico

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

aki Njena.si

Kje tiči vzrok za Akijevo prerano slovo?

doncic  1 Ekipa24.si

Dončić ukradel žogo, zadel in postal TARČA ...

Slovenija

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo pisali o njeni razkošni novi vili, je omenila celo tožbo

Deli na:
Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo pisali o njeni razkošni novi vili, je omenila celo tožbo

Tanja Frantar Zabret in Igor Zabret - Foto: STA

Zakonca Tanja Frantar Zabret in Igor Zabret živita v razkošni vili v Radomljah pri Domžalah, od naših virov pa smo izvedeli, da nedaleč od njunega sedanjega domovanja gradita še večjo, še bolj razkošno hišo. Frantar Zabretova, sicer nekdanja soproga lobista Boža Dimnika, ni bil najbolj vesela, da pišemo o njej in njenih poslih.

Tanjo Frantar Zabret smo vprašali, ali bo v novi vili njuno novo domovanje, vendar pravi, da gradita hišo za tuje kupce. Nepremičnina je že prodana, je zatrdila. Zanimalo nas je, po kateri ceni, kar je označila za poslovno zaupnost, ki je ne bi razkrila.

Dodala je, da se takšne hiše sicer prodajajo za okoli 350 tisoč evrov, notranja oprema pa je stvar lastnika. Znesek je seveda smešno nizka vsota glede na sedanje stanje na trgu nepremičnin, zato dvomimo o tem. Poznavalci pravijo, da bodo značilnost objekta velike steklene površine.

Toda v zemljiški knjigi je še vedno kot lastnica parcele, velike 2143 kvadratnih metrov, navedena firma Global Med. Na nepremičnino je bila julija letos vpisana hipoteka v korist Sberbank za 650 tisoč evrov, dospe čez tri leta.

Zabretovi sicer ni bilo prav nič všeč, zakaj bomo spet pisali o njej, omenjala je celo tožbo. Glede premoženja pa je pojasnila, da ji denar sam po sebi ne pomeni nič, zato se je pred leti tudi ločila od Boža Dimnika. Žal ji je, da Reporter ne piše nič o odličnih projektih Medicoengineeringa v zdravstvu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24